Wednesday, October 16, 2013

Montague Keen 6.10.2013

Някои от вас вече са се пробудили достатъчно и виждат как тъмните сили се борят да запазят своята власт. Тъмните сили продължават да се преструват, че са много мощни, но мнозинството от хора виждат ясно техните лъжи и заплахи. Колкото и да е опитват да пренебрегнат фактите, става все по-ясно, че численото предимство вече не е на тяхна страна.
Истината ще ви направи свободни. Чували сте тази фраза толкова много пъти, разликата е, че сега виждате и доказателствата за това. Истината вече е достъпна за всеки и хората вече все по-лесно осъзнават, че са били умишлено лъгани. Онези, които са под контрола на тъмните сили ще бъдат разкрити и ще трябва да прекратят експлоатацията си на човечеството.

С наближаването на Новата Епоха се обръщам към всички вас да обърнете сериозно внимание на всички злини, които са били направени спрямо човечеството и спрямо планетата Земя. Връзката с Вселената ще бъде възстановена, когато енергията на Земята бъде възстановена и те се свърже отново с Вселената. Вие осъзнавате и разбирате защо естествените линии на енергия бяха спрени. Само тъмните сили се възползват от това спиране на енергиите. Това им помага да държат човечеството под контрол.

Земята ще стане едно по-добро място за живеене, когато хората се събудят напълно и осъзнаят своите собствени сили. Вярата в собствените способности е от ключово значение. Наблюдавайте политическите игри, които се разиграват в момента. Всеки лидер се преструва, че взема някакво решение, но в действителност те са марионетки, които играят своята роля в опитите за унищожаване на човечеството. Те нямат никаква власт. Вижте страха в очите им, когато се провалят в опитите си да накарат хората да им вярват. Те знаят, че могат да бъдат премахнати всеки момент, защото не могат да убедят хората да вярват на техните лъжи. Тяхната сила се изпарява и техните лъжи вече се приемат от все по-малко хора. Вие сте били държани на тъмно в продължение на 2000 години. Трябвало е да чакате, докато всичко бъде подготвено за просветлението и пробуждането. Този процес се случва бавно, за да бъде изградено доверие във вас самите и в нашия план за продължаването на човешкия род на Земята. Вие вече сте предприели първите стъпки, а те са най-важните.

Човечеството отново ще бъде свързано със собствената си вродена духовност и по този начин ще отпадне необходимостта от всички тези изкуствени религии. Всичко ще бъде свързано отново с мощните същества от светлината. Вие ще се превърнете в едно цяло с Бог, Любовта и Светлината. Ще бъде прекрасно, когато тези структури на контрол, които унищожават живота на толкова много невинни хора, бъдат отстранени завинаги от лицето на Земята. Вие никога не сте се нуждаели от тях, за да се свържете с Бога на Любовта. Вашата връзка с Бога винаги е била налична, но вие сте я предали в ръцете на хора, които злоупотребяват с това. Вие сте единствените отговорни за живота ви тук на Земята. Когато се завърнете в духовния свят е добре да знаете, че сте правили най-доброто, че никога не сте навредили на никого и сте живели един почтен и честен живот.

Не се поддавайте на страха, който Тъмните сили планират да създадат, чрез войни, банките и т.н. Това се прави, за да бъде отклонено вниманието от пробуждането на човечеството. Вие знаете, че те изобщо не мислят за вашите интереси, независимо какво говорят. Те са и винаги са били само едни манипулатори. Винаги помнете това и се подвеждайте по техните игри. Без вашето волно или неволно съдействие те са безсилни.

Моята скъпа съпруга изпитва трудности, опитвайки се да се концентрира днес. Тя има много неща на главата.

Вероника: Този четвъртък малко преди да се кача в автомобила си, след като бях на пазар, двуетажен автобус се блъсна в колата ми. Това причини изключително много щети на 12 годишната ми кола. Ако тя бъде отписана, поради прекомерно увреждане, аз ще бъда в голяма беда. Поради здравословните ми проблеми аз имам нужда от тази кола. Моля ви молете се с мен, колата да може да бъде оправена. Тя е Тойота Ярис, най-добрата кола, която някога съм имала. Никога не ме е оставяла на пътя. Тя ми е като един скъп приятел и аз съм много обезпокоена от всичко това, което се случи.

Благодаря на Бога, че не съм била в колата, когато всичко това се е случило. Това е само едно от многото неща, които са ми на главата в момента. Моля ви споменете ме в молитвите си.

Благодаря на всички, Вероника.

Толкова много препятствия са поставени на пътя на Вероника и на всички онези, които търсят истината и помирението, необходими на човечеството, за да се освободи от оковите на Тъмните сили и да продължи напред в мир и любов. Това се случва и вие виждате доказателства навсякъде около вас, така че продължавайте напред с увереност.

Скъпа моя опитай се да не се притесняваш. Твоят приятел има да научи още уроци и да извърви още път, за да се подготви за това, което трябва да свърши на Земята. Когато е напълно събуден, той ще прегърне своята мисия и ще даде 1000% от себе си, така както само той може. Нищо не може да спре това и дълбоко в сърцето си ти го знаеш. Искам да ви помоля да споменавате тази душа в молитвите си, докато тя се бори с опитите на Тъмните сили да го обърка и унищожи. Той има да извърви труден път, но с малко помощ от другите успеха му е гарантиран.

Животът понякога е голямо предизвикателство. Когато хората са сплотени и обединени те могат да премахнат всичко, което им е причинено от Тъмните сили. Тогава и само тогава мирът ще бъде възстановен.

Скъпа моя ти не си сама. Ако само можеш да видиш помощта, която получаваш от двете страни на живота, ще бъдеш щастлива и изумена.

Моята любов е винаги с вас. Ваш обожаващ Монти.


Превод:New Age


http://galacticchannelings.com/english/montague06-10-13.html

Montague Keen Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони