Thursday, October 17, 2013

Приемане и Освобождаване


16.10.2013 г. - лейди Гея чрез Людмила Аникина

 Аз съм лейди Гея и ви приветствам: всички мои родни Сътворци. Обръщайки се всеки път към вас чрез разни канали, аз получавам колосален заряд от Любов, който се струи от вашите сърца по време на четенето на посланията. БЛАГОДАРЯ ВИ ЛЮБИМИ МОИ…
Днес искам да поговоря с вас за моментите, с които вие се сблъсквате ежедневно в живота си, а именно за ПРИЕМАНЕТО и ОСВОБОЖДАВАНЕТО, защото тези програми СПИРАТ ПЪТЯ ВИ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО и именно те се оказват най-сложни за изпълнение, колкото и странно да звучи това.
И вие, и планетата Земя в момента преминавате през едни и същи трансформации. И ако планетата приема всичко и следва тези цикли, които са определени за преминаване във всеки един момент в СЕГА, то по-голямата част от човечеството ги саботира. Защо се случва това? Само затова, защото вие не сте готови да поемете върху себе си цялата отговорност за това, което избирате. Вие се съгласявате с тези неща, но в момента в който те навлязат в жизненото ви пространство, повечето от вас отново започват да търсят виновни, да крещят вътре в себе си „как и защо”, а всичко което трябва да направят в този момент е просто да се отпуснат, да влязат в тишината на сърцето си, и смирено да приемат този период в живота си. Това е единствено правилната постъпка в дадения момент. Духът ви е изключително умел лоцман. Той знае и вижда всички подводни камъни и препятствия в реката на вашия живот и много умело, и загрижено ви води по тази река, защото знае къде е най-добре за вас да спрете, къде да не спирате, какво можете да вземете със себе се за из път, а от какво е по-добре да се откажете. И само неспокойният ви ум саботира избора на Духа. Той постоянно се бунтува и търси виновни за процесите които произтичат и през които вие трябва да преминете.
Най-важното и най-главното в момента за всеки Възнасящ се, е да се научи да бъде в пълна тишина на ума, постоянно да се намира в тишината на сърцето си, постоянно да се намира в Благодарност към Бога, Благодарност към своя Живот и към своята Съдба. Само енергията на БЛАГОДАРНОСТТА може да ви даде това, което желаете, при условие, че желанието ви не противоречи на програмата за вашето Възнесение и че желанието ви, което е постоянно и неизменно  произлиза от сърцето ви.
Аз вече ви казах, че всички процеси на трансформация, които бяха усилени на 10.10.2013 г. ще продължат до 11.11.2013 г. и вие вече започнахте да ги забелязвате в живота си. Вие вече почувствахте емоционална нестабилност. На повърхността излязоха тези емоции и програми, които ви се струваше, че са  отдавна изживени, трансформирани и освободени, но се оказа, че те са тук и са се появили отново, което е добре, защото енергиите на Великото Централно Слънце, които се усилват с всеки ден все повече изгарят целият този отслужил програмен баласт. През тези очистителни процеси преминава и планетата Земя. И не само тя. Всички планетарни системи, заедно с всичките животи на тях. Всички които са избрали Пътя на Възнесението преминават през тези процеси. Вие нищо не можете да промените, нищо. Това е цикличност, която е заложена в аналите на времето и всичко ще бъде така, както трябва да се случи. Затова скъпи мои, защо ви трябва да изразходвате жизнената си енергия като се съпротивлявате, като обвинявате, като саботирате и като правите всякакви други действия. Опитайте се всичката тази енергия да я насочите към това, да умеете да удържате съзнанието си в тишината на своето сърце, да успокоите ума си и тогава ще можете да приемете спокойно всичките тези процеси на трансформация. Опитайте се да бъдете страничен наблюдател, а не участник в тези процеси. Вие можете просто да наблюдавате, да благодарите и с любов да освобождавате всичко това, което много еони ви е служило. За времето си то е било уместно и необходимо, но играта се промени и тя вече има други правила и други играчи. Затова е нужно да освободите енергийното си пространство, за да може в него да навлязат новите енергии, които ще спомогнат за вашето Възнесение.
 Родни мои. Станете наблюдателни. Всички процеси, които произтичат с планетата ви, с природата, с животинския свят - произтичат и с вас. Никой не може да избегне промените, така че струва ли си да преминавате в опозиция и да протестирате. Какво ще получите от това, че протестирате? Помислете, наблюдавайте какви мисли ще ви дойдат на ум, какви картини ще нарисува ума ви и всичко това без да оценяте, без да се бунтувате. Само спокойният ум и тихото сърце ще ви позволят да разберете всички процеси които се случват и тяхната уместност имено в момента СЕГА.
Помагайте на физическото и емоционалното си тела. На тях не им достига вода. Затова пийте, пийте и пийте. Помнете, че много често тялото изпраща сигнал, че не му достига вода, а ума възприема този сигнал като глад. Емоционалното тяло се намира в равновесие само при условие, че има достатъчно количество вода в организма. Ако влагата не достига емоционалното тяло прегрява и сами разбирате до какво може да доведе това. Не се ограничавайте с два литра вода. Пийте толкова, колкото ви е необходимо. По възможност изключете всички останали течности от менюто си и ако можете ги заменете с чиста изворна вода. Енергиите на Великото Централно Слънце изгарят всичко което е отслужило и достатъчно количество вода ще помогне за бързото измиване на шлаките от вашето тяло, с което ще започне процес на подмладяване.
Много от вас сега имат проблеми със съня. Съня ви е накъсан, понякога вие просто не спите, а дори и да спите, като се събудите сутрин ви се струва, че изобщо не сте отпочинали. Чувствате умора и слабост. Така вие реагирате на процесите на трансформация и затова пак ви давам същата препоръка. Пийте вода. Започвайте деня си с чиста вода и непременно след известно време закусете, за да задействате всички обменни процеси във вашето тяло. Това е много важно, защото както вече ви казвах, в бъдеще вие ще живеете за сметка на хормоналната си система и затова е необходимо след събуждане да я включите. Засега тя се задейства само след като закусите. После може и да не се храните ако не чувствате необходимост, но сутрин се постарайте да закусите. Може да хапнете много малко, но ползата ще е огромна.
Надявам се, че всички препоръки, които ви давам от моето Любящо Сърце ще ви помогнат да сте такива, каквито сте.
Благодаря ви скъпи мои. Аз оставам винаги с вас, по-близо до вас отколкото можете да предположите - аз съм във вашите сърца. Аз и Вие сме едно и ние заедно ще Сътворим, ще Създадем такова място, такава Земя, за каквато сте мечтали от самото начало.
С Любов от моето Сърце, лейди Гея.
Превод: Георги
 http://www.reiki-omsk.pp.ru/chennelingi/111-moi-chennelingi/4993-pr...

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони