Monday, October 21, 2013

Montague Keen 13.10.2013


„Нищо не е такова, каквото изглежда”

Всеки ден това твърдение се доказва без никакви съмнения. Всичко, което човечеството е приело за даденост сега се разкрива, че е една илюзия. Това е било използвано да се държи човечеството в подчинение  и в страх. Един затвор на съзнанието без реални решетки.

Време е да се освободите от контрола на Рим. Толкова пъти съм ви обяснявал, че Рим е Окото на пирамидата. Тези които са под контрол се страхуват дори да погледнат това. Съветвам ви да се вгледате в доказателствата. Всичко е пред очите ви, просто трябва да отделите малко време и да направите свое собствено проучване. Тези тъмни сили са били на власт толкова дълго време и не могат да си представят, че ще загубят властта си. Ако погледнете внимателно ще осъзнаете, че всички лидери, които си мислите, че държат властта, всъщност са марионетки на Рим и се опитват да имат пълен контрол над вашия свят и по този начин да доведат човечеството до Луцифер.
Това е битка между Светлината и мрака. Тъмните сили са правили всичко по своите правила до сега. С всеки изминал ден в който стоите и не правите нищо вие улеснявате и подпомагате плана на тъмните сили. Помислете върху това, защото имате много какво да губите, включително вечната си душа. Душата ви има нужда от вас да се събудите и да се борите.
Някои от вас, които имат специални мисии са обект на атаки. Те изпитват много трудности сега, защото корупционната примка се стяга около врата им. Те се нуждаят от вашите молитви и от любовта ви, за да оцелеят и да довършат мисията си за която са дошли на Земята. Много е важно онези от вас които се пробуждат да се обединяват заедно и да помогнат на другите хора да видят Истината. Времето е от особено значение сега. Трябва да действате сега.
Вече някои от вас са наясно, че Ватикана планира фалшива извънземна инвазия, за да създаде страх, чрез който да ви принудят да приемете това, което те искат, за да се чувствате в безопасност. Мога да ви уверя, че безопасността е нещото, което със сигурност няма да усетите, ако паднете в капана на тази велика измама. Телевизиите и новините ще са главните им оръжия, които ще създават страх.
Не приемайте това, което те ви казват. Реалната истина е на разположение на всички вас. Вие не сте овце, затова трябва да спрете да се държите, като такива. Ако Ватикана продължи да се придържа към този план за извънземна инвазия, тогава вашите приятели от други планети ще разкрият това фалшиво нападение. Те са същества на Светлината и стоят в очакване готови да ви се притекат на помощ. Много от вас са говорили с тях и знаят, че те ще дойдат само да ви освободят от оковите на съзнанието в които сте в момента.
Хората, които се стремят да събудят колкото е възможно повече хора са атакувани от всеки ъгъл. Знайте, че тъмните сили няма да ви обърнат внимание, ако не ви възприемат като заплаха.  Уверявам ви, че вие няма да загубите в тази битка. Кабалът вече знае това. Затова бъдете силни и уверени. Не бива да бъдете техни роби нито ден повече. Те не могат да изпълнят своите планове, ако вие съзнателно или несъзнателно не им съдействате. Вие сте 99% от Човечеството и имате силата да промените света сега. Вие имате силата да спрете всички войни и фалшиви нападения. Никоя душа вече няма да страда, ако имате куража да се откажете да бъдете част от операциите, които осъществяват тъмните сили. Със сърцата си вие знаете, че аз съм прав. Вашият ум се контролира още от момента на вашето раждане. Цялата образователна система е подчинена на контрола на ума с цел да ви превърне в роботи, които да се подчиняват и които не могат да мислят самостоятелно.
Не гледайте родителите си, защото те са жертви на системата. Вашето поколение е първото, което има възможност да се освободи и да спаси Земята. Подкрепете онези, които ви водят по пътя напред. Има толкова много начини по които можете да се включите. Просто изпращайте Любов и Светлина. Споделяйте вашите мнения и изследвания. Помогнете на другите хора, които използват компютри. Работете заедно и си помагайте един на друг. Дребната завист пречи на толкова много доказателства да бъдат разкрити за широката общественост. Това не може да продължава по този начин. Такива хора трябва да бъдат отстранени от длъжност, тъй като те заемат такива позиции, чрез които могат да пречат на Истината да бъде разкрита. Те са нанесли толкова много вреди. Когато аз преминах в духовния свят всичко това ми се изясни перфектно. Те виждат себе си като ръководители, част от системата за контрол. Те се присмиват на хората, които за тях са без квалификация и се стремят да ги накарат да млъкнат.
Стресът на който сте подложени постоянно е умишлено причинен. Не се превръщайте в негова жертва. Медитирайте когато това е възможно. Разходете се в парка и оставете мислите ви да текат. Приемете изцелението, което дърветата ви предлагат, тъй като те имат един прекрасен успокояващ ефект. Усмихвайте се дори когато не ви се смее, тъй като хората реагират на усмивката и тя показва, че ви пука. Обществото ви насърчава да живеете в една малка кутийка с телевизор за компания. Ролята на телевизора е да контролира ума ви и да ви държи в подчинение. Изкуството на разговорите е почти загубено. Време е да го съживим. Събирайте се заедно и говорете, смейте се и яжте. Създайте този дух на общността, който сте загубили. В древността информацията се е споделяла по този начин. Това работи отлично, тъй като разбирате, че Земята и Вселената са едно цяло и всички сте свързани, благодарение на любовта и светлината.
Рим е променил всичко това. Сега трябва да завоювате обратно всичко, което сте загубили. В миналото мечът е бил използван, за да принуди човечеството да се промени. Вие знаете по-добър начин за промяна. Вашата сила е в това, че сте 99% и убеждението, че сте на правилния път. Любовта и Светлината ръководят вашия път. Истината ще ви направи свободни.
Вероника, скъпа моя, ти трябва да останеш силна. Ти знаеш какво трябва да се направи. Накрая всичко ще стане така както трябва. Стресът на който си подложена има за цел да те прекърши, но ти ще се справиш. Ние обграждаме всички с Любов и Светлина и знайте, че никога няма да сте сами.
Ваш обожаващ, Монти

Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague13-10-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони