Sunday, October 27, 2013

Седмично послание на Хиларион 27 октомври – 3 ноември 2013г.Възлюбени,

Светът около вас е пълен с много разсейващи ви неща, които изискват вниманието ви и фокуса ви. Много е лесно да бъдете хванати в играта на полярностите, която се разиграва, и е важно за Носещите Светлината да се поддържат заземени. Както вече изпитахте толкова много пъти, заглавията в медиите ви са разработени, за да привличат последователи. Помнете, че накъдето насочите мислите си и фокуса си, на свой ред това ще доведете до материализиране. Препоръчително е да поддържате мислите и фокуса си върху това, което искате да изпитате в личния си свят, отколкото в света, който се размива и разпада в по-високите честоти. Старите световни парадигми повече не работят даже когато има неистово усилие да бъдат върнати.

Това послание ви моли да направите загрижено усилие да излъчвате Светлината си чрез индивидуалните си методи за прилагане на това с голяма решителност и силно намерение. Представете си планетата обградена от златна бяла Светлина, която се излъчва към Вселената. Визуализирайте собствената си Светлина, сияеща и разширяваща се във вашата сфера на влияние с голяма любов и сила. Човечеството като цяло трябва да се придвижи отвъд собствените си индивидуални опасения към фокус към това, което е за най-доброто за всички. Започнете да се питате какво би направил Висшият ви Аз или Христовият ви Аз в ситуациите, които изникват пред вас. Трябва да СТЕ Светлината и ако, в личните ви предизвикателства, се подхлъзнете назад в реакция, различна от любящ отговор, простете на себе си и на другите и продължете да практикувате ежедневните си дейности. Всеки момент е още една възможност да прегрупирате и обновите фокуса си върху ролята си на Носители на Светлината.

Случващите се предизвикателства изискват гъвкавост и адаптивност и освобождаване на предишни очаквания, които повече не са от значение на пътя, по който избрахте да вървите. Вие трябва да направите всичко възможно, за да останете стабилни на него. Има ежедневни изкушения, които ви отклоняват от него и може да е от полза да напишете целите си и да планирате всеки ден като Носител на Светлината на тази планета, така че да можете да се обръщате към тях за подновяване на фокуса си, когато пътят изглежда замъглен или объркан. Енергиите продължават да ускоряват пробуждането на Човечеството в новите възприятия и перспективи, което създава първоначални конфликти в тях, защото пробуждането за истината на живота на Земята, такъв, какъвто е бил, прониква в съзнанието им. Първоначалното пробуждане носи известен дискомфорт, но в крайна сметка освобождава всеки човек да се придвижи отвъд илюзиите на миналото и да види как наистина са стояли нещата в света.

Основната тема, като се придвижвате в следващия месец, е посветеният фокус върху Светлината. Като правите това, вие правите повече, отколкото съзнателно можете да знаете и да разберете, но бъдете сигурни, че по-висшите ви аспекти са доста наясно с нуждата от това. Всички вие се учите да сте майсторите на живота на тази планета, като използвате мислите си, думите и делата си в ежедневно посвещение и фокус. За да е майстор на всичко, човек трябва да е упорит и последователен в усилията си. Вие имате всички средства на ваше разположение и всичко, което е необходимо, е знанието и разбирането, че точно така вие правите промяната във вашия свят, за себе си и за тези, които обичате.

Силите на Светлината на този свят тихо извършват работата си и предимно са неразпознаваеми относно приноса си за най-доброто на всички. Те работят анонимно, така че да могат да извършват работата си без голямата съпротива от страна на онези, които биха им се противопоставили. Чрез делата и посвещението си, те са катализатори за внасяне на повече Светлина в света и по този начин възпламеняват и позволяват освобождаването от оковите, които задържаха Човечеството като заложник в по-ниските вибрации на този свят твърде дълго време. Всяко усилие, което всеки Носител на Светлината прави, се подсилва от тези в по-висшите реалности и измерения. Вие никога не сте сами в усилията си за доведете планетата и човечеството в по-висшите измерения. Това е единно усилие, което винаги се поддържа на това ниво.

До следващата седмица…
 
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони