Wednesday, October 16, 2013

Хората започват да осъзнават вътрешното пространство на Сърцето и неговата Творяща сила


Архангел Михаил чрез Марк Гамма


Любими хора от планетата Земя – това е Архангел Михаил, говорещ Ви отново!

След кратко прекъсване, Аз Съм тук отново за да ви предоставя нови идеи и прозрения, които ще ви поведат напред.

Много промени се случват понастоящем, водещи до огромен прогрес за човечеството. Състоя се важен скок напред в съзнанието на всички хора.

Казвайки това, искам да обърна внимание, че именно хората трябва да оценят какво се случва и да бъдат ангажирани с възнесението, поемайки постепенно отговорността за него. На човечеството се пада честта да се приготви за наближаващите по-благоприятни условия, които ще доведат финалните успешни резултати.

Ние се гордеем с това, което постигнахте. Все повече хора се събуждат за онова, което наричате „Възнесение”. Все повече от вас осъзнават, че Елитарното общество залязва и на негово място трябва да се появи нещо ново - промени, в самите вас и в околния свят.

Ние се наслаждаваме, наблюдавайки от тази страна, как всичко в човешкия живот се изменя. Отново и отново предоставяме информацията с голяма важност – повтаряме и обясняваме винаги онези идеи, принадлежащи на Възнесението. Бавно, но сигурно нашите усилия ви повлияха и сега осъзнавате и напълно приемате идеите, които толкова дълго стояха на прага ви.

Позволете ни да пристъпим към следващата тема, която ще се прояви скоро във вашата земна реалност. Всички промени в широк мащаб до сега се провеждаха задкулисно, без знанието на хората. От сега нататък промените ще бъдат афиширани и ще бъдат видими и осезаеми за обществото – всичко, което се е случило до този момент. Потенциалите натежават, придобиват мощ и стават реалност. Те достигат фазата, в която се съчетават със силното желание и намерение на хората, посветени на тези идеи. Щом механизмът на проявление на потенциалите бъде разбран, което е ваше право, мили хора, самата промяна ще катализира по-нататъчните изменения в реалността ви.

През следващите дни очаквайте още повече знание, излизащо на повърхността, което старият Елит винаги се е стремял да потисне или да манипулира хората, така че те да играят по дирижираната от тях музика.

Времето им достига своя край и човечеството губи желание да следва онези, които служат единствено и само на себе си. Елитарните общества ще се наложи да осъзнаят, че техните последователи се отделят един по един и в крайна сметка ще останат без поддръжка. Доста трудно е за тях да проумеят, че всичко което до този момент е функционирало успешно през последните няколко века, сега внезапно приключва и се разпада.

Вярвайте в себе си и неограничените си възможности. Влезте в сърцето си съзнателно, защото там е скрито вашето могъщество и истината за всичко. Тези ваши способности ще ви насочват по най-добрите пътеки. Сърцето е най-сигурното място, което може да обитавате. То е носител на силата, от която се страхуват Елитарните общества. Дълго време успяваха в опитите си да заглушат този център. Опитаха всичко, така че човечеството никога да не разкрие великата тайна. Това приключва сега и си заминава. Все повече и повече хора стоят на прага на разкриването на вътрешното пространство на сърцето и неговата огромна сила.

Призовавайте ни, ние се намираме в пространството на вашето сърце. Заедно ще ви приведем по пътя. Заедно ще достигнем всички цели и ще пристъпим порталите на Възнесението.

Вървете напред, скъпи мои хора, и осъзнайте силата, която притежавате. Тя се намира във вътрешното пространство на сърцето. Силата, която кара вашият Елит да потреперва, защото всички те знаят, че тази мощ ги превръща в губещи. Увеличава се броят на хората, което стават осъзнати и готови.

Моля ви, наслаждавайте се дълбоко на силата на вашето сърце, защото това е силата на проявлението, складирана свише във вас.

Ваш Архангел Михаил

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони