Tuesday, October 15, 2013

СаЛуСа – 15 октомври 2013г.

Виждаме колко бързо се издигате и сте готови да се протегнете към новото, защото призива на по-висшата ви реалност е много силен и с вашия фокус върху нея, намеренията ви стават по-мощни, отколкото когато и да било преди. Сега е важно да слушате собственото си тяло и да си почивате колкото можете, защото физическите промени се случват във времето на настоящата ви реалност. Въпреки че то все още се ускорява, тези промени не могат да се случат изведнъж, защото вие все още имате нужда да сте част и от старата реалност и да споделяте все по-нарастващата си Светлина с другите. Но ние искаме да ви уверим, че те въобще не са бавни и ние знаем, че вие усещате всеки ден как сте променяни. Просто бъдете наясно с факта, че помените се случват с точната скорост за всеки от вас и онези, които ще са първите, които навлизат в новата реалност, знаят това със сигурност, тъй като те вървят право към изпълнение на жизнения си план без спиране и придържане към нещо старо, защото просто няма привличане, което те да усещат към старото.

Ние знаем, че не е лесно да се обясни на другите, че нямате никакво желание да правите нещо, което преди означаваше забавление и релакс за вас, а сега го усещате като остаряло. Онези, които са наясно с промяната ви, ще разберат, а онези, които отричат тази огромна Промяна на цялото Човечество и планетата, няма да приемат никое от вашите обяснения и може да ви изпратят чувствата на болка и гняв и от вас зависи да им покажете, че във вас повече няма подобни чувства и да им върнете любящи чувства с усещане за разбиране на техните собствени чувства. Ние знаем, че някои от вас вече откриха, че това е единственият начин, по който можете да отговорите, тъй като онези, които все още са дълбоко в по-ниските вибрации, са членове на вашето семейство, а не само приятели, които няма нужда да срещате отново, ако не желаете. Това беше изборът ви преди да влезете в този живот, защото знаехте, че този урок силно ще ви помогне в собственото ви израстване.

С достигането до момента на виждане и чувстване на по-висшата ви реалност чрез всички ваши сетива, вие ще почувствате голяма промяна в разбирането ви. Умът ви ще е в състояние да обработва цялата информация, достъпна за вас и всички ваши опити ще се разглеждат с по-висше знание и ще имат повече смисъл, отколкото сега. Ще знаете как да ги използвате в по-нататъшната си еволюция, тъй като няма да има тъга или гняв или някакво друго чувство от по-ниски вибрации, което да блокира действията ви. Всичките ви действия ще са основани на това разбиране и вие ще сте привлечени към тези опити, които ще ви позволят да използвате мъдростта си, която придобихте през всичките си предишни опити. Моля позволете на знанието за това да се установи във вас, тъй като всички души, които ще срещнете в по-висшата си реалност, също ще намерят мъдростта ви за полезна по някакъв начин. Помнете, че всички сме Едно и всички ние търсим по-висше разбиране за Всичко Което Е и вашето знание е също част от това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и отново ви моля да вярвате напълно в себе си за всичко, което правите, защото с повече вяра намеренията ви стават още по-силни и това ви позволява да се фокусирате върху завършването на всички необходими подготовки. Почувствайте енергията ни, защото тя винаги присъства и ви помага да достигнете по-висшата си реалност в точния момент от Сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони