Tuesday, October 8, 2013

Седмично послание на Хиларион 6-13 октомври 2013г.



Възлюбени,



Процесът на преоценка на живота ви и на това, което е важно за вашето по-добро здраве, добруване и щастие и освобождаването на всичко, което не ви служи, беше първостепенен в сърцата ви. Някои решения са трудни за взимане, защото това означава поправяне и преформулиране на бившите ви приоритети и цели. Задаването на някои трудни въпроси ви помогна да видите по-ясно онези области и начини на съществуване, които ви задържат да се придвижите напред с ентусиазъм и радост. Просто помнете, че в основата на всеки избор, който правите, е: дали това ви кара да се чувствате добре за себе си, дали ви носи повече разширяване и сила, дали се чувствате вдъхновени и извисени, и дали чувствате по-голяма свобода, когато съзерцавате стойността на една връзка, цел или желание в ежедневието си.



Като продължавате да прилагате това във всичко, което идва към вас за преглед, разсейват се всички съмнения, които може да сте носили в себе си относно това дали правите правилното нещо или сте част от проект, който всъщност не резонира с истинското ви същество и целта ви да продължите да се разраствате във всички аспекти на живота си. Откривате, че понякога носите очакванията и енергиите на другите в съществото си, които създадоха нещастие във вас и разбирате, че най-важното е да сте честни със себе си във всеки аспект от живота си. Най–важното е да давате Любов на себе си в тези случаи, да подхранвате и да си давате правото да промените посоката си, като същевременно уважавате другия. Във всички неща барометърът е Любовта, която чувствате към себе си .



Сега ние бързо се придвижваме в по-висша измерна реалност и се налага освобождаване на ограниченията на старата система, които ви пречеха да сте всичко, което можете да сте. Вие сте по-велики в способностите си да управлявате живота във физическо тяло, отколкото се давате сметка за това. Вие имате същия капацитет за величие като онези около вас, които сякаш управляват живота си едновременно с увереното представяне на специалните си дарби пред света. Всеки от вас е уникален и специален и вие имате рожденото право да следвате пътя към собственото си величие. Следвайте посоката, която сърцето ви посочва във всичко, което правите, и ще се намерите следващи пулса на посоката и направлението на Висшия си аз във всичко, което правите.



Пътят пред вас е път, който бе избран от вас преди дори да сте стъпили на тази планета. Всичките предизвикателства и уроци бяха избрани от вас с цел да разширите границите си и отдаване чест на способностите ви като Същество от Светлина, което си връща обратно капацитета да е тази Любов във всички ситуации, които изникват. Всичките тестове и изпитания, които изпитахте, ви бяха дадени единствено с тази цел; да преодолеете изкушенията на човешкото его, които ви бяха представени като живеехте живота си във физическото си тяло, така че да си спомните и свободно да изберете да следвате по-висшия път на еволюиращата душа.



Училището на живота на тази планета сега е готово да насърчи членовете си към по-висш начин на съществуване и действие, който следва по-близко пътя на просветените, които вдъхновиха човечеството през вековете. Вие придобихте повече мъдрост, знание и опит, имайки смелостта да сте част от този еволюционен цикъл, отколкото иначе би било възможно, и тези качества на любов, която притежавате, които полирахте до диамантен блясък, ви доведоха до състояние на готовност наистина да сте Светлината на Източника във вас, Светлината на света. Ролята ви сега е да продължите да продължавате да разпространявате Светлината и да разпространявате радостта.



До следващата седмица …


АЗ СЪМ Хиларион


Превод:Tauno


©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони