Friday, October 4, 2013

СаЛуСа – 4 октомври 2013г.

Знаем, че вече почувствахте онези блажени моменти на безстрашие и на гледане право в по-висшата ви реалност. Това, което сега се случва на всички онези, които искат да са в по-висшата си реалност в този момент на Сега, е, че постоянно ще чувствате това блаженство и свобода от всичко в илюзията, защото освобождавате последните капки от онова, което някога течеше в съществото ви като река от безкраен страх и съмнения. Ние чувстваме, че няма повече страхове във вас и когато изчистите тези малки фрагменти от стари спомени и мисли, които все още понякога излизат, съзнанието ще ви отведе в онзи момент във вашата нова реалност. Този опит ще е толкова мощен и вие ще запазите спомена за него в продължение на много животи. Фокусирайте се върху този опит и се почувствайте уверени, че сте в състояние да осъществите този преход с лекота, защото сте много добре подготвени. Имаше много планове за това как бихме могли най-добре да ви помогнем и ние ги споделяхме с вас и въпреки че някои от тях трябваше да бъдат променени благодарение на колективното ви желание, тази трансформация на онези, които са готови, не може да бъде променена или спряна, защото това е ваш собствен избор и ние вече нагласихме плановете си и ви включихме в тях.

Това сътрудничество и връзка помежду ни беше винаги свързано с всички наши планове, тъй като ние уважаваме свободната ви воля и въпреки факта, че много хора все още не приемат нашето присъствие и намеренията ни, онези, които са готови и подготвени да бъдат с нас, не могат да бъдат задържани, защото естеството на техните опити и избор, направен преди това въплъщение, са от жизнена важност в целия този процес на Издигане. И с встъпването си в тяхната по-висша реалност те ще са в състояние да споделят толкова много повече от Светлината и Любовта с всички други и ще дадат възможност този процес да стане много по-лесен за други, благодарение на споделяне на тяхното собствено знание с колективното съзнание на цялото Човечество. Ние ви чуваме да питате как ще споделите опита си с другите и как ще работи връзката от вашето по-високо състояние на съзнанието към по-ниското. Не искаме да се впускаме в подробности, защото това е част от удивителните ви опити, през които трябва да преминете, и всеки един от вас ще има своя собствен опит, но ние можем да ви кажем, че целият този обмен на информация ще се осъществи като енергиен трансфер в съзнанието ви и вие като Същество от Светлина ще сте в състояние да я изпращате и да я получавате според нуждите си.

Вашето придвижване в по-висшата реалност силно ще помогне при всички промени, които се случват, тъй като все повече и повече хора ще бъдат повлияни от енергиите на Любов и Светлина и ще осъзнаят, че няма нужда да страдат от страха и съмненията на тяхното съществуване и ще откриват мирни и любящи опити все по-лесно и по-лесно ще освобождават старото, предишното състояние на ума. Това влияние също ще помогне за разпространението на повече вярна информация от всички източници, защото всички хора ще започнат да чувстват, че има много повече неща в житейския опит и съществуването, отколкото сегашните медии разпространяват като цялата истина. Те ще разберат, че чувствата и енергиите, които са в телата им, носят всичко, което е необходимо за създаването на щастлив живот и ще се отвърнат от илюзията, която повече няма да ги удовлетворява. Някои ще искат да останат в по-ниските вибрации и нищо няма да промени намерението им, а всички ние трябва да уважаваме избора им. Те ще продължат да виждат по-ниската реалност толкова, колкото им е необходимо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и ние се радваме на тези моменти , защото знаем, че вие наистина знаете какво се случва с вас. Все пак ще има много учене в по-висшата реалност, но ще е чудесен опит за всички нас. Моля почувствайте нашето приветствие към всички вас и се отпуснете отново в спокойствието на ума си и си позволете да приключите цялата необходима подготовка с приемане и любящо чувство, което тече безкрайно чрез сърцето ви.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони