Tuesday, October 1, 2013

Епифизната Жлеза - Ключовият Орган - Старгейт


Епифизната жлеза е ключовият орган, който работи като наш собствен хиперизмерен Старгейт в телата ни. Старейшините на всяка култура са използвали символика и отдавали специална почит на епифизната жлеза. Докато физиологичната потребност и функцията на епифизата бяха до скоро неизвестни, древните мистични традиции и метафизичните практици отдавна знаят, че тази област в средата на мозъка е свързващо звено между различните измерения - физически и духовни.

Старгейтите позволяват преминаването между пространствено-времевите местоположения в различните Вселени и плътностни нива. Това е повече от просто "пътуване във времето" приятели, това е междуизмерно пътуване. Ако проучите "епифизният Старгейт" ще стигнете до много от тази информация:

"Епифизната Жлеза е хипер-измерен Старгейт, вграден в нашата човешка физиология, която ни дава възможност за пътуване във времето. Тази технология бе обратно произведена от древното общество на Атлантида. Старгейт функции с помощта на обикновена вода, H2O. Когато е защитета от [намесата] на всички електромагнит[и] ... Водата може да се измени и да създаде връзка с преобърната реалност на време / пространството ... Това се постига чрез малки молекули в епифизната жлеза наречени микроклъстери. Тези микро-клъстери са изобразени в плутонични твърди геометрични форми. Микроклъстерите образуват резонансна порта/портал, който позволява преминаване през време / пространството."

Епифизната жлеза е водна, което означава, че съдържа и е заобиколена от биологична течност. Течността често се описва като вода, но тя съдържа биологична информация [ДНК], което означава, че всъщност е по-скоро като гръбначно-мозъчната течност. Тази течност съдържа пиезоелектрически калцитни кристали. [Пиезоелектричен просто означава, че когато кристалите са стресирани (под напрежение) или са предизвикани да вибрират, те генерират електрическо напрежение, което може да бъде съединител]. Използвайки Кундалини енергия ["Кундалини Активиране" е балансирането на всички енергийни центрове - чакри и привеждането им във високо вибрационен резонанс], която вибрира от вашата коренна чакра нагоре, ще доведе до вибриране на епифизната жлеза. Когато епифизата вибрира, течността също вибрира. Това кара калцитните кристали да резонират, "стресира" кристалите и създава пиезоелектрично напрежение. Тъй като този пиезоелектричен-магнетизъм се свързва, това дава възможност за свързване на външното електромагнетично поле, включително тези на другите измерения, които тогава могат да ни преведат.

Благодарение на Jeff Andrews


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони