Thursday, October 3, 2013

Montague Keen - 29.09.2013

За да стане светът по-добър, трябва да има промяна в човешкото съзнание.
Алберт Айнщайн


Вече се случва приятели мои. Вие вършите чудесна работа повишавайки съзнанието на толкова много хора. Огледайте се около вас и ще видите реакцията на тъмните сили на всичко това. Те използват чемтрейлс почти постоянно в опитите си да държат човечеството под контрол. Свидетели сте на една след друга фалшиви атаки. Те се опитват по всякакъв начин да създават страх у вас, за да можете доброволно да се откажете от така ценните ви свободи. Моля ви не се поддавайте на цялата тази пропаганда. Тъмните сили няма да се поколебаят да убият колкото се може повече хора, за да създадат паника и страх. Разберете, че те се страхуват от вашето пробуждане. Няма от какво да се криете, можете да спечелите всичко ако останете силни и безстрашни. Вие сте 99% и вярвате със сърцата си, че сте избраните да доведете голямото пробуждане, което ще донесе мир и благоденствие и ще отстрани всичко, което ви е държало в робство и мрак. Вашият ден дойде. Ще разберете кои сте и какво са ви направили. Човечеството се обединява и никакво разделение няма да е способно да го разедини отново.

Религиите ще бъдат разобличени какво представляват всъщност – създадени от хора и предназначени да ви държат в страх и под контрол. Религиите са били използвани, за да се страхувате от хората, които не принадлежат към вашата религия. Те са използвани като причина за воденето на войни и са причинили страдание на толкова много хора. Това трябва да спре точно сега. Бъдете първите, които се изправят и казват: „Не се страхувам от никого, заради това в какво си е избрал да вярва.” Онези, които използват религията, за да наложат волята си върху други хора трябва да бъдат изучени внимателно и ако поискат да се приспособят към Новата Епоха на мир.

Промяната се случва както е предвидена да стане и не може да бъде спряна. Дори всичките пари на света не могат да предотвратят това нещо да се случи. Тъмните сили нямат избор в тази ситуация. По-голям ум от техния е отговорен за тази промяна и той следи какво се случва, затова промяната ще се осъществи. Направени са някои промени във вашето ДНК и съзнание, за да ви помогне да се справите с многото промени, които ще срещнете по време на осъществяване на промените. Всички вие вършите чудесна работа, споделяйки вашите изследвания и помагайки на другите да осъществят промяната навреме.

Вашите човешки тела ще станат по-силни и ще могат да се справят с всички химически атаки, които е трябвало да изтърпите. Когато въздуха, храната и тялото ви се изчистят животът на Земята ще се подобри много в положителна насока. Повечето заболявания са създадени от хора, за да ви държат в зависимост. Това ще остане само един неприятен спомен от тъмната епоха. Ние ще имаме центрове във всяка една държава, за да ви помогнем да изградите живота си, така че той да си струва да се живее на планетата Земя. Животът ще се превърне в едно красиво изживяване и трупане на опит на Земята. Тези красоти са били скрити от вас до сега.

Всичко се изяснява, когато се обърнете към духовното. Гледате с ужас на това което се случва на безброй невинни хора в опитите да се създаде нов световен ред в който човечеството слугува и се подчинява на капризите на тъмните сили. Това обаче никога няма да бъде позволено да се случи и ще бъде сложен неговия край. Земята е част от Вселената и не може да бъде превзета от тъмните сили, тъй като не им принадлежи.

Без подкрепа от ваша страна тъмните сили са безпомощни. Вие имате силата да спрете всички кланета и да донесете мир по целия свят. Готови ли сте свършите това, което се очаква от вас? Защото това е вашата мисия на Земята. Вие сте се съгласили с това преди да се върнете на Земята. Ние от духовния свят гледаме всеки ход, всяка мисъл и всяка дума изречена от тъмните сили. Знаем техните планове и ви даваме съвети. За онези от вас, които имат специални мисии трябва да знаете, че е дошло времето тези мисии да бъдат изпълнени. Дълбоко в сърцето си вие знаете кои сте всъщност  и какво се очаква от вас. Вие сте създателите на Новата Епоха на Просвещението. Няма значение в коя държава живеете. Обединявайки се в хармония ще премахнете всички фалшиви бариери, които тъмните сили са създали, за да ви държат разделени. Няма от какво да се страхувате, освен от самия страх.

Скъпа моя Вероника ти беше много тъжна напоследък след разговорите си с някои ирландски жени, които бяха категорични, че премахването на властта на Ватикана не е правилно и е от голямо значение за тях и за Ирландия. Ти с ужас откри, че въпреки привидното отричане на Ватикана тези жени все още са в плен на фалшивите вярвания на тази корумпирана институция. Те трябва да разберат и да се примирят с факта, че доктрината на която са ги научили е лъжа. Например, че няма ад и т.н. Когато се кръстят те излагат себе си на по-ниските измерения. Трябва да бъдеш силна и уверена. Любовта и само любовта е това от което ти и всички останали се нуждаят.

Мозъчните вълни са използвани срещу много хора без тяхното знание или разрешение в опит да се предотврати това те да станат активни. Важно е да се подкрепяте взаимно и да помагате на онези, които са подложени на атаки, но не знаят за това. Те могат да се променят и тази промяна може да бъде наблюдаване от онези от вас, които са будни и запознати с тези събития. Забравете и отхвърлете това  което идва от тях, когато те са засенчени, защото то просто не идва от тях. Това е което тъмните сили ги инструктират да кажат или направят. Винаги бъдете нащрек за това. В противен случай ще попаднете в капана да вярвате в това което казват, подтикнати от тъмните сили. Тъмните сили са готови на всичко в усилията си да ви задържат под техен контрол. Трябва да ги съжалявате, но не си хабете ценната енергия да им се гневите или да им отмъщавате. Ако се разгневите и се опитате да им отмъстите, това е триизмерна реакция. Вие вече сте повдигнали вашето съзнание на по-високо ниво на съществуване. Вие сте над този триизмерен начин на мислене.

Приближавайки се към светлината всичко това ще стане пределно ясно за вас. Тогава ние от тази страна на живота ще можем открито да ви се представим. Най-накрая ще можем да се видим и да поговорим с вас. Всички бариери ще бъдат премахнати. Любовта и вярата във вас самите ще бъде виновна за всичко това. Тези които са предназначени да останат на Земята ще останат, докато останалите ще се наложи да напуснат, тъй като няма да могат да се справят с енергията на светлината. Те ще бъдат разкрити и няма да бъде възможно да продължат да притежават човешки вид.

Заедно трябва да продължите напред, изпълнени с любов в сърцата си и обединявайки се с другите хора на светлината от всички краища на света. Вие сте едно голямо и щастливо семейство на светлината и любовта. Това е вашата мисия. Вие ще постигнете целта си. Ние винаги ще бъдем с вас.

Вероника всички промени, които изпитваш са част от твоето пробуждане. Моята любов е през цялото време с теб.

Твой обожаващ, Монти.

 
Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague29-09-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони