Friday, October 11, 2013

Стабилизиране на енергията Кундалини


След повишаване на нашата енергия Кундалини e важно да се стабилизира тази енергия. Когато енергията Кундалини е първоначално повдигната, ние чувстваме дълбоки промени - физически и психически. Преживяваме силни вибрации в телата ни, които се чувстват извън контрол, физическа болка от блокажи в енергийнито ни тяло и чакри, халюцинации, видения, чуване на гласове, преживявания извън тялото, засилване на съществуващите физически и психически заболявания...

Когато нашата енергия Кундалини се издига, ние се чувстваме като полудели и сякаш нашият свят е обърнат с главата надолу. Много е важно да се стабилизира тази енергия. Заземителни упражнения са нужни за заземяване на Кундалини чрез дълбоки дихателни упражнения, в седнало или легнало положение на земята, енергийни упражнения като йога, Чи Гонг, Рейки масаж, разходки в природата и слушане на успокояваща музика. Креативни енергии като изкуство, танци и музика са чудесен начин за освобождаване на тази енергия. Въпреки това, те са само временни мерки.

За трайно стабилизиране на нашата Кундалини енергия, трябва да преобразуваме вибрационната честота на нашето енергийно поле до по-висока честота, като по този начин се придвижва енергията Кундалини от долните към горните чакри. Това може да стане, като изчистим нашите чакри и енергийното тяло от енергийните блокажи и се освободим от егото си, което предизвиква голям страх чрез драматични физически и психически промени.

Емоционална практика за освобождаване на нашите минали травми и болки ще помогне за изчистването на енергийните блокажи и освобождаването на егото чрез наблюдаване. И двете ще започнат да стабилизират нашата Кундалини енергия. След като сме стабилизирали Кундалини енергията чрез изчистване на нашите енергийни блокажи в нашите чакри и енергийно тяло, в резултат от преобразуването на нашата вибрационна честота към по-висока такава, ние започваме да стабилизираме Кундалини за по-стабилен и мирен живот. Изпращам лечебна любов и светлина, Брук.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони