Tuesday, October 1, 2013

СаЛуСа – 1октомври 2013г.

Как се чувствате сега? Има толкова много промени, които продължават във вас в този момент, че може да се чувствате объркани и може да се питате дали това е, което трябва да донесат енергиите на септември. Това объркване се дължи на вашето синхронизиране спрямо собствената ви по-висша честота и с по-висшата ви реалност на съществуване, в която навлизате сега. Приемете това объркване, тъй като то все пак ви показва върху какво да работите и с успешното изчистване на тези проблеми вие помагате не само на себе си, но също и на всички други. Вие може да не осъзнавате все още това, но сте водени от нас и от вашите Водачи към този момент, когато ще осъзнаете, че няма нищо за изчистване, нищо не ви причинява никакъв страх или съмнение и вие сте готови, готови сте да навлезете в по-висшата реалност от нови и любящи възможности. Казано с няколко думи, септември беше чудесен месец за вас, защото бяхте в състояние да превърнете всичко несъзнателно в съзнателно и да освободите толкова много проблеми, които ви задържаха назад, а това не беше лесна задача да се изпълни, като се има предвид естеството на опитите в третото измерение. Но вие успяхте с такава лекота, като не си позволихте да се върнете назад и за миг и постоянно приемахте факта, че именно това трябва да направите преди да навлезете във всички тези красиви реалности, които създадохте. Ние поздравяваме всички вас, които успешно извършиха този преход, и искаме да ви кажем, че много скоро е дори още по-скоро, отколкото някои от вас може да мислят.

С изчистването на страха от ежедневието ви и от мислите ви, вие сте в състояние да чувствате само любящи енергии и ще почувствате също и нашата енергия по-силно и ясно ще почувствате това, което споделяме с вас даже когато оставите ума си на спокойствие и не се нуждаете от превод в думи. Разбира се, ние използваме думи в нашата комуникация, но обичаме да изпращаме мислите си и идеите си в състояние на чиста енергия. В такъв „енергиен език” няма погрешно разбиране, тъй като единственият процесор на информация е сърцето ви и то изпраща превода към мозъка ви. Да си позволите да комуникирате по този начин ще ви достави огромна радост и много повече разбиране, защото нищо няма да стои между нас и ние знаем, че сега вие разбирате още една причина да изчистите ума си. Въпреки че това пречистване изглежда „безкрайно” за много от вас, ние искаме да ви кажем, че за онези, които са готови да се придвижат по-високо, това ще завърши напълно след няколко дни. Ще го почувствате като чудно блаженство, което ще навлезе в ума ви през сърцето, и със сигурност ще знаете, че цялата тази упорита работа си струваше.

Не забравяйте да слушате тялото си и да си почивате и спите достатъчно, защото това ще помогне да се изчистите по-лесно. Скоро няма да се нуждаете толкова много от съня си, защото енергията, която получавате, ще ви поддържа в свежо и отпочинало състояние през повечето време. Ще се радвате много на тази промяна, защото знаем, че сега нямате достатъчно време за собствените си удоволствия и забавления. Това също ще се промени вследствие от социалните промени, които се случват навсякъде, но не с такава скорост, каквато толкова много от вас биха желали. Не намаляйте усилията си в исканията си за промени, защото след като Човечеството като цяло достигне момента, когато достатъчно енергия за бърза промяна се изпрати към Силите за Създаване, вие ще видите промените да се случват една след друга, докато всички хора са в състояние ясно да видят избора на собствената си реалност без никаква илюзия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в нашите съобщения ние сме в състояние да споделим толкова много повече информация с вас, което преди не беше възможно. Почувствайте как постоянно се придвижвате по-близо до по-висшата си реалност, разбира се всеки със своя собствена скорост, и почувствайте как нашата енергия, изпратена към вас, става повече от усещане в тялото ви. Радвайте се на тези мигове и си позволете да почувствате блаженството, което вече е във вас и около вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони