Sunday, October 13, 2013

Седмично послание на Хиларион 13-20 октомври 2013г.

Възлюбени,

Небесата се усмихват на Земята, тъй като тя се придвижва в съответствие със съдбата си. Погледнато от по-висшите реалности, чудото на това движение е отвъд въображението. Небесните движения, които се случват и ще продължат да се случват, носят трансформация от най-висш ред. Старите начини бързо се превръщат просто в сън, а новите начала узряват с потенциал. Това са времената, за които се е говорило през вековете, и сега това най-сетне е тук. Първоначално то започва на нивото на етерните енергии и проправя пътя си във всеки аспект на живота и живеенето на вашата планета. Дълбока промяна и трансформация проправят пътя си във всяка съществуваща клетка и Земята се подготвя за тържествена церемония.

Целият гъмжащ хаос, който сякаш изригва, е само прогонване на сенките, които си отиват. След тях идва нещо чудесно, нещо величествено, нещо, което човечеството си представи в сърцето на сърцата си. Новата реалност заема мястото си и преместването и в живота ви е тихо, елегантно и изпълнено с мирна радост и задоволство. Повече моменти на честотата на блаженството и екстаза стават още по-чести сред онези от вас, които чакахте дълго тези мигове. Настройте се, Скъпи мои, защото това е само началото. Всяка душа открива вярно, всичко, което беше необходимо, е вътре в тях и те са тези, които го карат да се случи в тяхната външна реалност. По-плътните енергии бързо си заминават, оставяйки след себе си очакването на новото.

Животът едновременно се ускорява и забавя, защото когато се придвижвате в по-голямо съответствие с вашия собствен Свят Христов Аз, вие сте подготвени за кристалното си ядро, което резонира радостно с новата кристална мрежа, която бръмчи и вибрира и пее радостните си тонове в атмосферата и навън във Вселената. Реалностите на благодатта измиват планетата и всяка частица живот е пропита с тази славна субстанция, тази огнена любов от сърцето на Създателя. Любовта Е най-великата сила във Вселената и тя отваря всички сърца, за да бият като едно, когато се събудят всички обитатели за спомена за собственото си великолепие.

Вие, Възлюбени, сте ускорителите, тези, които създадоха това важно предприятие, което се издига величествено пред вас. И енергиите падат върху всеки един от вас и върху останалото човечество като благословия. Пътят напред е през сърдечния ви портал. Връзката трябва да се случи в сърцето ви. Дишайте с и чрез сърцето си, научете дишане чрез сърцето. Станете доброжелателните и светлите, които ходят на Земята, благославяйки всеки и всичко на нейната повърхност и под нея. Нека ваш постоянен рефрен стане: „ нека да бъда благословия, нека да бъда благословия”. Вие сте помазаните, които издържахте много изпитания и премеждия, преминахте през много изтощителни тестове, за да пристигнете до тази свързваща точка. Вие сте готови и знаете какво трябва да се направи във всеки един момент.

Светлината се разпростира експоненциално по лицето на вашата планета и това е необратимо. ВИЕ сте тази Светлина, вие поддържате визията, потенциала в красивите си сърца и се издигане в небесата на ангелски криле. Ето как Раят се закотвя на Земята и става истина. Всички човешки ангели сега обединяват усилията си, за да доведат Рая на Земята. Добротата ражда доброта и вълшебството води всеки ден. Отворете очите си и вижте със сърцето си. Разтворете крилете си и летете, деца на Светлината! Възрадвайте се и нека сърцата ви бъдат в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони