Tuesday, October 22, 2013

СаЛуСа – 22 октомври 2013г.

Чувствате ли свободата, която всички вие имате сега, да изберете от толкова много чудесни възможности, които са отворени за вас чрез собственото ви освобождаване от старото? Ние не говорим за избора да се пробудите или да се извисите, а по-скоро за изборите или решенията, които сега сте свободни да направите за по-нататъшните си опити, без да сте дърпани назад с негативни енергии, които кръжаха около всичко от недалечното ви минало. Сега ви е позволено свободно да следвате визиите и мечтите си и никоя подобна съществуваща сила не е достатъчно мощна, за да ви спре, освен ако вие не изберете това. Призивът на по-висшата ви реалност става по-силен с всяка ваша мисъл за съществуване там, а това създава невероятна сила и енергия, която води до приключване на всички необходими подготовки в точния идеален момент за всеки един от вас. Ние следим много отблизо напредъка ви и всички онези, които избират да са свързани с нас, постоянно получават нашата енергия, или пряко, или чрез съобщенията ни и ние сме много щастливи да получим чудесния ви и мощен отговор, който вие изпращате обратно към нас.

Бъдете подготвени да видите много повече промени да се случват благодарение на огромното нарастване на колективната ви осъзнатост и помнете, че всичко, което се случва, е израз на собствената ви воля и избор. Ако се фокусирате върху виждане на бърз напредък към по-добър начин на живот за всички хора, вие ще прибавите необходимата енергия да се случи това и ще споделите това чувство с другите, тази енергия ще нарасне огромно. Ако изберете да „чакате и да видите какво ще се случи по-нататък”, скоростта на промените ще съответства на мислите ви. Знаем, че вие може да се чувствате изморени от фокусиране върху всичко позитивно и още да не виждате то да се случва, но сте много наясно с факта, че избрахте да сте тези, които показват пътя, който другите да следват и вие също се нуждаете от малко време, за да станете по-мощни чрез изчистването на толкова много проблеми, които блокираха чистия енергиен поток и повлияха на силата ви да творите. Помнете, че всичко е както трябва да е и че вие изпитахте всичко по пътя, което ви помогна най-много по пътя ви на еволюцията.

Почувствайте как собственото ви знание резонира във вас и ви дава всичко, което е необходимо, за да се фокусирате върху това, което желаете да изпитате. Това желание е изразът на чистата енергия, течаща от по-висшата ви реалност, с която избирате да се свържете, така че то може да ви даде представата за всички онези прекрасни чувства, които ще изпитате, когато навлезете в реалността на вашия избор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в това съобщение ние говорим за избора, който вие сега изпитвате. Той никога не беше така свободен на възлюбената ви Майка Земя, както е сега, така че ние искаме да ви вдъхновим още повече да го използвате с всичките си нарастващи вътрешни сили и с цялата си мъдрост, които придобихте чрез преминаването си през толкова много уроци за такова кратко време. Можем да кажем, че „изборът е ваш”, тъй като няма друг отговорен за вашите собствени опити. Ние знаем, че вие сте готови да поемете тази отговорност и да следвате безкрайния път на еволюционния си процес. Ние вече ви виждаме с нас в общата ни реалност, в която всички избираме да се присъединим.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони