Friday, October 11, 2013

Как Телепортацията ще промени Света - Сен Жермен

Здравейте на всички, това е Анди Боярски. Обикновено канализирам единствено моя Висш Аз. Въпреки това, аз бях помолен от Сен Жермен (който влезе много силно енергийно), за да даде това съобщение за телепортацията, която идва скоро към Майката Земя.

Той подчерта значението на това съобщение и ме помоли да го споделя на интернет страницата ни с всички вас ... Има и втора част, която ще публикувам утре или на следващия ден, тъй като не искам да публикувам толкова дълъг текст, и за това го разделям на две.

Втората част разглежда това, което трябва да направите, за да можете да се телепортирате. Надявам се да се насладите на тези информация...


"Поздрави, семейство на светлина, Аз съм Сен Жермен. За мен е чест да говоря пред вас в този красив момент на СЕГА, в това пространство, в което сте. Толкова много сега се разгръща във вашата реалност. Вие сте чували това и преди от толкова много. Да, възнесението чудно се движи напред, защото вие чудно се движите напред. Всичко винаги е Божествено съвършено.

Вие създавате всичко, и какво красиво творение е това. Но нека ви кажа, толкова повече се придвижва напред. Така че много повече ви очаква. Толкова повече много скоро ще бъде тук във вашето съзнателно съществуване, защото вие всички създавате това. Вие всички сте майстори творци по Божествено Раждане, по Божествено Право!

Всички вие сте същества от Светлина и Любов, които са толкова обичани и така ръководени от толкова много. Скоро телепортацията ще бъде тук. Вие ще бъдете в състояние да се телепортирате и буквално да придвижвате физическото си тяло и енергия там, където желаете на красивата Майка Земя.

Това ще се случи с мисъл и енергийна проекция на сърцето, вашето сърце. Само чрез затваряне на очите и мисълта за място, на което искате да бъдете, вие ще бъдете там. Помислете колко прекрасно ще бъде това. Къде ще отидете първо?

И ще бъдете там във физическа форма, както сега сте във физическа форма докато четете това съобщение. Това е мястото, където възнесението ви отвежда. Това е което любовта ви позволява да завладеете. Когато владеете егото, вие владеете емоциите си и намирате Себе си.

Когато намерите Себе си, намирате своето Божествено АЗ СЪМ Присъствие в сърцето си и осъзнавате, че сте Божествени Същества с Божествени дарове от чиста любов. Любовта е всичко, което е скъпи мои.

Телепортацията ще има драстични положителни ефекти върху вашата планета и върху Вас лично. Искам да ви кажа сега, как светът ще се промени от телепортацията. Ето какво се вижда в предстоящите срокове като вероятности и възможности, дължащи се на телепортацията и текущото възнесение, което се развива Сега в този момент:

1. Вашата транспортна система ще бъде напълно променена и изместена. Автомобили, камиони, мотоциклети, самолети, влакове и кораби вече няма да бъдат необходими. Тези начини на транспорт ще са остарели и вече няма да бъдат в масово производство, тъй като вече няма да има търсене за тях.

2. Фирмите, които произвеждат тези продукти вече няма да съществуват, тъй като вече няма да има търсене на тези продукти за мобилност. Защо да взимете полет и да се забивате в самолета, когато можете просто да помислите за мястото, където искате да бъдете и просто да отидете там за един миг? Да, това идва.

3. Компаниите, които правят по-малки части от тези продукти за мобилност също ще са отживелица. Вече няма да има нужда от гуми, както и фарове, или части, които изграждат тези превозни средства.

4. Всички услуги, свързани с тези индустрии, свързани с тези мобилни средства ще намалеят драстично, или няма да съществуват. Вече няма да има нужда от пилоти, стюардеси, ръководители на полети, таксиметрови шофьори, технически персонал и механици, шофьори на камиони, автокъщи или работници по летищата, включително тези за сигурнос. Всички те ще изчезнат, тъй като търсенето ще бъде отстранено.

5. Всички паркинги и летища ще бъдат съборени и зеленина и пейзаж ще заемат своето място, тъй като няма да има никаква нужда от паркоместа и летища.

6. Хотелите и туристическата индустрия ще се променят драстично. Хотелите няма да съществуват по начина, по който съществуват днес, тъй като няма да има нужда да останете през нощта на хотел. Високо издигащите се хотели ще се превърнат в нещо от миналото и ще изчезнат. Хотелските работни места в сферата на услугите ще бъдат отстранени, като прислужнически услуги, обслужване от иконом и трансферни услуги.

7. Вашите пътища и магистрали ще станат призрачни градове и няма да има никаква нужда от автомобили. Няма повече задръствания, без повече закъснения, без повече стрес, няма да ви липсва семейството поради това, че сте заседнали на пътя.

8. Всички общности ще бъдат преустроени. Всички пътища и магистрали ще бъдат съборени и заменени с много зеленина и пейзаж почитащ природата.

9. Вече няма да има нужда от пътища до дома ви, тък като автомобилите вече няма да са необходими. Домовете също ще бъдат преустроени за настаняване на повече зеленина и пейзажи. Паркове и зеленина ще процъфтяват.

10. Всички светлинни и пътни знаци ще бъдат отстранени, тъй като вече няма да има нужда от тях, молове и търговски центрове ще бъдат преостроени към отстраняване на пътища и алеи, позволяващи повече зеленина и пейзажи.

11. Всички автомобилни катастрофи ще бъдат отстранени. Ще живеете без стрес, в чиста среда и ще имате повече време за вас и вашите близки.

12. Замърсяванията ще бъдат драстично намалени, тъй като тези видове транспорт ще си отидат, а с тях и нежеланите газове.

13. Търсенето на нефт или газ, ще бъде близо до несъществуващо и всички големи фирми производители на петрол вече няма да са наоколо. Вашите местни газови компании ще бъдат нещо от миналото, заменени от пищна зеленина. Бензина вече няма да бъде необходим като гориво за предметите, които вече не съществуват.

14. Добива и потреблението на нефт ще бъдат основно несъществуващи, тъй като търсенето няма да го има. Това ще попречи на правителствата да експлоатират други страни за техните природни ресурси.

15. Всички глобални граници и стени ще станат несъществуващи и няма да има разграничаване между страни или граждани, тъй като всички ще се превърнат в една общност на Майката Земя. Вие всички сте Едно, вие всички сте Едно Съзнание на Любовта. Вече няма да има раздяла или ущърб, тъй като ще резонирате на по-висока честота на любовта. Паспортите ще бъдат нещо от миналото, както и всички правителствени агенции, занимаващи се с имиграция. Имиграцията и митниците ще бъде нещо от миналото.

16. Трафик билетите ще се превърнат в нещо от миналото, както и съдебните дела, занимаващи се с автомобилни катастрофи и телесни повреди.

Уважаеми души, има толкова много промени, които телепортацията ще донесе на вашия свят, и за които не съм споменал. Виждате ли как един подарък, който всички вие притежавате ще промени света? Телепортацията е Божествен дар, който всеки от вас има, скъпи души. Той е ваше Божествено право. Въпреки това, само най-чистите сърца ще имат достъп до него ... "

Ще публикувам втората част след ден или два. Тази втора публикация обсъжда какво трябва направите, за да сте в състояние да се телепортирате. Изпращам на всички ви любов и много благословии ...

С Любов - Анди


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони