Tuesday, October 1, 2013

Пътят ще започне да се изравнява сега. – канализирано от Рон Хед

30 Септември 2013
Архангел Михаил
 path
Връщаме се сега, за да обсъдим какво се случва с много от вас в този момент.

Вашите цели, вашите способности и вашите възприятия за благоприятна възможност се сливат в нещо, което изглежда повече възможно за вас, отколкото преди. Онова за което някога дори не бяхте си помисляли идва на фокус за вас.

Много от вас се чувстват изненадани, че това се случва на вас. Не се учудвайте. Преди промените които ви бяха дадени, много от тези неща не биха били възможни. Но сега вие вземате инструментите, които вашия минал опит и текущото ви намерение ви дадоха. Всичко от дарбите които вие толкова трудно спечелихте се завръща. Визията може все още да е малко неясна, още известно време, но ще се изчисти. Обстоятелствата, които влязоха в живота ви за да се грижите, възможностите които предвидихте, ще се появят около вас. Вие ще бъдете подготвени.

Някои от тях може да изглеждат огромни и обезкуражаващи, някои може просто да изглеждат банално, но всеки един от тях, всеки един от вашите животи, е сега и ще бъде необходимо да го допълните целият. Това винаги беше вярно, и все още е вярно и днес. Така че направете стъпка напред, скъпи приятели, знаейки, че всяка усмивка, добра дума, и любовна мисъл, строи, по-бързо от всякога, светът които си представяте. И ако сега започнете да чувствате тегленето да започнете нещо ново, направете го с цялото си сърце.

Ние ще ви подкрепяме на всяка стъпка от пътя. Само помолете. Продължавайте да бъдете вътре и слушайте мирно това, което сърцето ви казва, че това е вашия начин, е вашия път, вашата радост. Това е вашето време.

Беше трудно изкачване за много от вас до този момент. Пътят ще започне да се изравнява сега.

Ние ще говорим скоро отново. Добър ден.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони