Monday, October 28, 2013

Вие помолихте за нов свят. Защо очаквате да включва старите ви животи? – канализирано от Рон Хед


27 Октомври 2013

Архангел Михаил

 Photo by Gretchen Hermey

Ние говорим днес за привидното затишие, което толкова много чувствуват, че изпитват в този момент. Много от вас се чувстват отдалечени, чувствате се като че ли сте загубили пътя си, чувствате се така, сякаш изведнъж целта се промени и не можете да я виждате.



Ние идваме да ви кажем, че наистина вие сте прави по някакъв начин. И да ви кажем, че няма от какво да се притеснявате. Вие получавате кратък отдих, почивка така да се каже, след няколко месеца на повишени вътрешни промени, за много от които дори не сте наясно ... все още. И там имаше напоследък няколко седмици дори повече стрес върху вашите системи. Вие се нуждаете от тази почивка и трябва също така да се възползвате от нея, като се забавлявате както намерите най-добре.



Има бързо приближаваща се друга вълна, нова вълна на промяна, повече енергия за вас да поемете, и която ще продължи промените за вас и поради това във вашия свят. Както се променяте, така че ще промени и вашето обкръжение. Тъй като промените във вас стават по-ясни, също така ще стават и при тези около вас. Ако не сте видели все още достатъчно за да ви накара да искате да започнете своите тихи вътрешни тържества, нека ви уверим, че скоро ще го направите. За съжаление, ние знаем колко много обичате думата " скоро ". Това което наблюдаваме е, че тъй като все повече и повече от вас се променят, промяната достига до все повече и повече от вас. Вашият дума за това е " експоненциално " .



И за тези, които все още чувстват малко нетърпение ... ние се хилим тук, защото знаем, че сред вас няма нетърпеливи, нали? ... За тези, които чувстват малко нетърпение, ние казваме направете всичко възможно да увеличите промяна в себе си, тъй като това се прелива в останалата част от света все повече и повече.



Също така, ние приписваме промяната по-горе в цели. Какво се случва, това е, че много от вас сега държат много повече от енергията на вашите най-висши и най-добрите аз-ове, че вие сте по-способни да виждате и почувствате способности и възможности, които не можехте да уловите преди. Ние ви поздравяваме. Вероятно това изглежда малко вероятно, дори невъзможно, в момента. Това е ОК. Просто ги поставете върху умствения шкаф и не ги определяйте, просто все още. В края на краищата, не сте очаквали да бъдете там, където сте сега само преди няколко кратки години, нали?



Вие помолихте за нов свят. Защо очаквате да включва старите ви животи? Вижте себе си там като най-висшите и най-добрите версии на вас, които можете да си представите, защото, скъпи единствени, това е точно които ще бъдете там.



Сега, тъй като някои от вас все още не ни се чувстват около тях, или не са се научили да разбират чувството, представете си целувката по вашето чело и прегръдката които ние ще ви пратим като ви пожелаем приятен ден. Ние ще говорим отново скоро.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/27/you-asked-for-a-new-world-why-would-you-expect-it-to-include-your-old-lives-channeled-by-ron-head/

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони