Friday, October 11, 2013

СаЛуСа – 11 октомври 2013г.

Енергийното поле около всеки един от вас и около Майката Земя се засилва и повече не подкрепя натрупване на негативни аспекти от трето-измерна реалност. Това енергийно поле е пълно с Любов и Светлина от висока честота и работи като пречистващ щит на всичко, което трябва да се освободи. Онези, които се изчистиха, могат да го почувстват като мощно чувство на издигане от всичко, което преди ги задържаше и то им помага да свикнат с още по-високи честоти на Съществуване. Бъдете наясно с това чувство и пуснете вътре чрез сърцето си тази Любов и Светлина, която ви обгръща, и очаквайте голяма промяна, след като тялото ви се приспособи към нея. Онези, които са в процес на изчистване, ще почувстват силно желание и нужда да се освободят от проблемите, чието съществуване повече не могат да отричат. А онези, които все още се ангажират с по-низшата игра на илюзията, ще почувстват силно вътрешно напрежение и ще се опитат да потърсят още повече илюзии, с които да се покрият, но те не могат повече да влияят на всички останали с негативното си мислене, тъй като то в голяма степен остава в собственото им енергийно поле. Всички вече избраха пътя си и реалността, в която искат да бъдат, тъй като никой не знае по-добре какви опити са нужни освен този, който ги живее.

Всеки изпитва тези промени по начина, който е планирал, и успокойте се като знаете, че Планът е перфектен и когато слушате собственото си напътствие, не може да се изгубите. Способността да слушате Висшия си Аз и всички ваши Водачи нарасна огромно и вие вярвате в себе си много повече, отколкото преди. Помнете, че няма нужда да се сравнявате с другите, за да докажете, че това наистина се случва, защото другите може да не изпитват промяната си по същия начин, по-скоро слушайте с уважение другите като знаете, че има толкова много възможности за всеки от вас, тъй като нашият Създател създаде всички нас с безкрайни различия за изпитване, но равни във всички форми на изразяване.

Това са най-чудесните времена, които всички ние изпитваме и искаме да почувствате тази радост, която ви заобикаля. Почувствайте тези мощни моменти на собствената ви трансформация и позволете на знанието, че всичко е перфектно организирано, да се установи във вас и да ви даде тази увереност, която търсите. Животът за вас повече не е физически, и позволете на този факт да навлезе напълно в ума ви и освободете последните тревоги, които ви чакат да ги пуснете, защото също и умът ви се подготвя за изпитване на новото. Изчистването на ума ви беше най-трудната част, но със сърцето ви, пълно само с Любов и Светлина и Истина на живота, всичко може да бъде изчистено с лекота, вие само трябва да вложите в това силното си намерение. Почувствайте силата във вас, която вече придобихте, и бъдете готови да се почувствате дори по-мощни, когато мозъкът ви ще започне да функционира по новия начин и ще отвори много повече опити за вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и много се радвам на тези промени във вас, тъй като вие изпращате всичките си чудесни чувства обратно към нас и ние можем да споделим повече с вас. Сега ние сме свързани заедно още повече и тази връзка става по-силна, колкото повече вие установявате в себе си по-висшите енергии. Поддържайте намеренията си фокусирани върху това, което искате да изпитате, и то ще се случи. Обичаме ви всички.

Канализирано чрез МАДАД 

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони