Monday, October 21, 2013

Montague Keen - 20 . 10. 2013


Ние създаваме това, което мислим.

Ние чувстваме това, което привличаме.

Ние се превръщаме в това, което си представяме.

Размишлявайте добре върху тези мъдри думи. Важно е да ги разберете напълно. Вие сами създавате своето бъдеще. Не се притеснявайте от телесните промени, които изпитвате. Те се случват, за да можете да се превърнете в това, което сте – Същества на Светлината. Този процес е подобен на превръщането на какавидата в красива пеперуда. Не се притеснявайте, когато изпитвате силна жега или студ, имате световъртеж или сте променили начина си на спане, ядене и живот. Гледайте на всяка промяна като на трамплин към постигането на реализацията. Няма никаква нужда да се чувствате притеснени или да търсите медицинска помощ, защото това е естествен процес.

Всичко се случва по един приемлив за вас начин. Всичко ще стане ясно с течение на времето. Това, което ви възпира и задържа в момента ще отпадне. Ще можете да се освободите от всякакви ограничения. Трябва да вървите напред с увереност, защото това е истинският ви път.

Картината вече се разплита и всичко става много по-ясно. Онези, които се намират на върха на пирамидата знаят, че няма да могат да се задържат още много време там. Корумпираните структури ще се разрушат и ще изчезнат. Добрите хора ще излязат на преден план и контрола ще премине във ваши ръце, тъй като вие сте 99%. Добри хора има навсякъде по света. Те са готови и способни да поемат контрола, който най-накрая ще направи всички хора равни. Вие сте свикнали да се подчинявате на закони и приемате заповеди, но сега е вашата възможност да направите света по-справедлив за цялото човечество. Не се изкушавайте да правите прибързани решения. Запазете спокойствие и обмислете внимателно това което смятате да правите. Действията ви трябва да са в полза на цялото човечество. Трябва да сте сигурни, че никога повече малцинството от корумпирани хора няма да ограбва и да управлява вашия свят. Чакали сте много дълго време за този момент. Сега е момента човечеството да стане отново свободно и убийствата и войните да спрат завинаги.

Важно е младите да се образоват, за да бъдат премахнати всички практики, които са в сила в момента. Помогнете на младите да отворят съзнанието си за всички възможности. Всякакъв вид предразсъдъци трябва да бъдат премахнати и да останат в миналото. Това ще отнеме време, но ви уверявам, че хората ще се научат да приемат своите различия и да споделят своите знания. Когато древните знания от целия свят са споделени вие ще можете да по-добре да разберете как функционира вашият свят.

Има толкова много неща, които очаквате с нетърпение. Помислете си колко вълнуващо би било да можете да изследвате най-големите тайни от всички краища на Земята, без да изпитвате никакви затруднения. Всички закони, които усложняват живота на Земята и го превръщат в борба ще бъдат премахнати.

Свободната енергия е приоритет номер 1. Ние сме водили много изследвания и проучвания и сме готови да предприемем необходимите действия, когато настъпи подходящото време. Органичното земеделие трябва да бъде проучено добре и да бъде прилагано все повече. Земята, която се е използвала за отглеждане на генно модифицирани култури е замърсена.  Ще са и необходими около 100 години преди да се възстанови и да е отново безопасна за култивиране. Ние ще ви напътстваме на всеки етап от този път. Всичко, което се прави трябва да е в полза на цялото човечество.

Лабораториите, които планираме ще бъдат основна част от центровете , които ще бъдат изградени във всяка страна по света. Те ще помогнат за премахването на повечето болести, които са причинени главно от човека, за да ви държат под страх и контрол. Всички древни средства за защита в момента се проучват. Те са безопасни и дават невероятни резултати. Най-важното е, че те са натурални и не причиняват никакви вреди. Можете само да се възползвате от тяхното благоприятно въздействие. Вероника се възползва от благоприятния ефект на едно такова природно лекарство, което и бе предоставено от изследователя Д.М. и това е само началото.

Когато хората се обединят всичко е възможно. Народната власт може да постигне толкова много. Вземете пример от това, което правят ирландците. Те показват какъв трябва да бъде пътят напред. Корупцията, която досега е била използвана за заробва хората трябва да бъде предизвикана. Вие едва сега осъзнавате, че тази система може да бъде оспорвана посредством съдебната система. Банките са една от най-корумпираните институции. Те са били създадени с цел да контролират вашия свят. Тяхната сила и контрол трябва да бъдат спрени и с ваша помощ това ще се случи. Ще ви бъде показано как да направите това. То може да се случи по законен и открит начин. Това е пътят ви напред. По този начин можете да върнете обратно контрола над живота си. Трябва да премахнете, контрола упражняван над вас от страна на Ватикана и банките.  Много хора вече са намерили своя вътрешен глас и се вслушват в него.

Бих искал да изкажа благодарности на всички, които изпращат добри пожелания и съвети на жена ми, която се намира в много стресиращ момент:

Вероника: „Благодаря на всички за вашите добри пожелания и съвети във връзка с инцидента, който претърпях с колата си. Това означаваше много за мен. Бях толкова много стресирана от шока, който изпитах. Искам да благодаря на застрахователно дружество Aviva, които бяха много мили с мен и се постараха да свалят стреса, който бях натрупала от загубата на колата си. За съжаление все още не мога да си намеря нова кола и в момента все още съм без кола. Мой добър приятел ми помага много в този момент. Наистина оценявам много вашите добри пожелания.”

Скъпа моя Вероника ние от духовния свят наблюдаваме как се развиват нещата. Това наистина е едно вълнуващо време и ние винаги сме заедно с вас.

Ваш обожаващ, Монти


Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague20-10-13.html
PLEASE HELP US TO ASSIST VERONICA MONTAGUE KEEN

Dear friends,

At the moment, Veronica Keen is in a difficult situation. Please read her message. You can help her by making a donation through the donation button below (please add "Veronica Keen" in your comment). If you don't have the means to help financially, maybe you can add her in your prayers and send her love and light. Positive energy always finds its way.
Thanks! - Kees, GalacticChannelings.com


Veronica Keen:

"Life is not easy right now, I am without a car. A bus crashed into my 12 year old car while it was parked and wrote it off. I am facing many blockages as I try to replace it. I am dependent on others to help me find one. I cannot get to the shops. I have heart and lung failure, I cannot walk up the Hill. I would be extremely grateful for any assistance in this matter. Your good wishes and prayers would be most helpful.
Thank you, Veronica ."
Description: PayPal - The safer, easier way to pay online!

http://www.galacticchannelings.com/english/montague20-10-13.html

Montague Keen Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони