Tuesday, October 15, 2013

Функцията и радостта да ви помогнат е на вашите ангели. – канализирано от Рон Хед


13 Октомври 2013
Архангел Михаил
 friends
Ние идваме днес, за да ви информираме за изключително мощния поток от енергии, в който се намирате в този момент. Това е прогнозирано и обяснено от други източници. Това е божествено изпратено въпреки че вие ще сте забелязали, че вашата звезда и другите небесни тела играят своите роли.

Вие виждате че това показва физическия компонент. Но разберете че по-голямата част от това за което ние говорим, не е около вас във форма която вие ще бъдете в състояние да измерите, поне още не. Но това е нещо, което много от вас могат да усетят и дори да почувстват.

Уверяваме Ви, че няма съмнение в съзнанието на всеки един от тези, които са толкова надарени. Те чувстват, също така добре, много промени в техните същества и виждат много промени в живота си. Толкова ли са различни?

Те са различни в смисълът, че те са потърсили и приели това което беше дадено. Всички от вас са равни в много отношения, скъпо семейство. Но всички вие не постъпвате еднакво. Това не е причина да проектирате вина по някакъв начин. Само да ви помоля, ако още не сте го направили, да се отворите напълно към тези възможности и да ги приемете с пълното знание, че сте ги заслужили и сте обичани.

Истина е че ще започнете от местата където стоите. Не може да бъде по друг начин. Но вашия възход ще бъде само по-драматичен и радостен, ако това място на което стоите, е може би не толкова прекрасно, не е ли така?

И не бъдете прекалено горди, нито много смирени, нито твърде много в страх или вина да помолите за помощ. Моля ви, функцията и радостта да ви помогнат е на вашите ангели. Това е радостта на всички, които са от тази страна да направят всичко възможно, за да бъдат в услуга. И там около вас и вътре във вас, по всяко време, е безусловната любов, енергията, от вашия Създател. Той е на ваше разположение във всеки един момент. Обадете се на него.

Молбата не е това за което говорим, скъпи единствени. Достойното използване на нещата, от които сте направени, това от което сте съставени, е каквото имаме предвид. Това е, което имаме предвид, когато казваме: " Разбери кой си ти. " Това е намирането на какво вие сте в състояние да направите, това ще бъде най-добрият учител. Това е пътят, по който, като семейство, сте поставили краката си. Вървете го радостно като семейство сега.

Ние сме с вас във всеки един момент, докато говорим отново. Добър ден, скъпи мои.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони