Wednesday, October 30, 2013

Заземяването - Любящо общуване с Природата


Заземено човешко същество е някой, който е свързан и получава директно от вечния безплатен източник на електрони, генерирани директно от нашата планета. Ние сме заземени, когато държим същия електрически потенциал като повърхността на Земята. Електроните се абсорбират или се изхвърлят през кожата, най-вече чрез краката ни в контакт със земята.

Добре известно е, че електрическите системи в нашите домове или сложното електрическо оборудване трябва да бъдат заземени, за да функционират безопасно и ефективно. Но колко разглеждат човешкото тяло като фундаментално с био-електрически характер, което също така работи по-прецизно когато е заземено и страда от неблагоприятните последици от липсата на заземяване?

Вселената е изцяло от енергия! Казано по-просто, енергията е универсална информация в движение в рамките на и около всичко. Тя е много бързо движеща се и така ние възприемаме само една много малка част от нея, чрез нашите пет сетива; обикновено, можем да отбележим само нейните ефекти (радиосигнали, ултразвук, или дори любов).

Нейният електрически заряд е тази искра на живота, която ни оживява, и е добре разглеждана в продължение на хиляди години, предимно от източните и местни култури - които всъщност изучават свойствата й, и я наричат с много имена - Чи, Ки, Жива енергия, прана, мана, оргон, електрони, Шакти, кундалини и още.

Нашата Вселена е жива поради взаимодействието на енергията. Всички наши мисли, включително възприятия, убеждения, желания и нужди, всички наши емоции и чувства, нашите усещания и движения, както и духа са резултатите от този съществен субстрат на енергия.

Био-електромагнитното поле заобикаля и прониква всяко живо същество - от дишащата планета до най-малкия клетъчен организъм. Това поле е функция на жизнеността в това същество. В друго присъствие можете да усетите това като сияние или блясък. Или да почувствате заряд на електроенергия, когато приближава някой, с когото споделяте взаимно привличане. Всички сме чувствали изненадата дължаща се на удар от статично електричество; в тези моменти ние сме проводник на този допълнителен заряд. В много по-голям мащаб, при повече от 5000 светкавици в минута глобално, непрекъснато опресняват почти неограничения източник от свободни електрони на Земята. За осветяване колко изключително мощна е тази сила, една гръмотевична буря може да съдържа повече енергия, отколкото десет атомни бомби.

Всички трилиони клетки в тялото ни функционират електрически. Всяка клетка е като батерия, тя работи на специфичен миливолтаж и честота. Най-общо казано, болест се причинява, когато клетките имат твърде малък волтаж и функционират на твърде ниска честота. В крайна сметка нашето здраве зависи от електрическия заряд, поддържан в и около клетките ни и нашите системите от органи.

Тялото се стреми да поддържа хомеостазата - състояние на баланс. Нестабилните, високо реактивни свободни радикални молекули (причинявани от тютюневия дим, захарта, рентгеновите лъчи, замърсяването и т.н.) имат несдвоени или "заблудени" електрони, които "крадат" електрони от здравите клетки, за да се върнат към устойчивост. Но това причинява окислително увреждане на тези клетки, които след това също се превръщат в свободни радикали и по този начин верижната реакция на щетите започва. Възпаление, болест и стареене се обясняват с тези свободни радикали. Антиоксидантите помагат за намаляване на щетите от реакциите на свободните радикали, защото те даряват електрони, които неутрализират радикала без да се образува друг. Притокът на електрони от заземяване, осигурява външно произхождащ естествен антиоксидантен ефект, и дава на тялото друга суровина, за да се лекува.

Прост волтметър тест предлага преки доказателства за това, как заземяването елиминира излишният електрически заряд, като привежда тялото в електрически баланс със Земята. За енергийно изчерпаните лица, заземяването помага, като качва жизненоважни електрони, реенергизиращи електрическото състояние на тялото. Неговата енергия непрекъснато работи за хомеостазата на нашето тяло като или доставя или абсорбира електрони. Заземяването ни балансира и ни помага да се чувстваме цели, отново. Кой не би искал тази безкрайно огромна жизнена сила, на разположение 24/7 за по-добро здраве и чувство за благосъстояние?

Нашите предци са живели много по-близо до земята, често спяли на земята може би под звездите, и работили всеки ден боси или с минимално покритие на крака. Имали съзнанието и почитанието към влиятелните цикли на природата и приливите и отливите на живота. Сезонните ритуали и церемонии са отличителните белези за честването на Природата.

Помните ли радостта, която сте изпитвали като дете от вървенето боси навън? Къде отиде тази радост? Колективно, ние сме водени почти без прекъсване от придобития консуматорски манталитет, непрекъснато притиснати от високите разходи за живот и икономическото несъответствие, болни от ефектите на деградиралия въздух, водата и генетично и химически модифицираните, облъчени, третирани с пестициди храни. Мегакорпорации цакат правата на физическите лица, докато намаляват ценните природни ресурси. Нуждите на много, са пренебрегнати от и за иска на малцина. Ние сме изолирани от природата. Ние живеем най-вече на закрито, и ходим в синтетични обувки и с високи токчета на асфалт и килими. Ние  плуване (давим се) във все по-голямо и широко разпространено невидимо море от вредни електромагнитни полета и честоти (EMF). Факта си е факт - ние сме стресирани!

За разлика от всички други видове, живяли някога на тази планета, изглежда, че цялостната ни човешка раса е загубила пътя си, нашата основна връзка с този рай, и способността ни да живеем по устойчив начин. Често забравяме или пренебрегваме факта, че само от тази благодат и щедрост на Земята, нашата оригинална и истинска майка, ние можем да поддържаме този физически живот. Оцеляването ни като вид е тясно свързано от здравата връзка със заобикалящата ни среда.

Е, кажете ми - общувате ли любящо с природата? Чувствате ли благодарност от това, че ви храни, утолява жаждата ви и ви мие, облича ви, вдъхва живот във вас, успокоява душата ви с Красотата си, Дъхът си, Песните си? Чувствате ли уважение и възхищение за нейните огромни природни сили на творение, поддържане и унищожение? Имате ли преки, отблизо и лични отношения с нея? Как я чувствате, докосвате, помирисвате, вкусвате? Кога за последно легнахте на тази земя и издишахте въздишката на облекчение?

Може би сега, в този час, след толкова много светско страдание, стрес и тревога, ние лично ще активираме промяна, чрез стъпка или две - боси - върху живата земя, просто да присъстваме в огромната сила, върху която стоим. Тази основна дейност на човешкото същество се повтаря и в целия космос. Представете си как можем да създадем по-голяма промяна, когато сме заземени с милиони.

Ето най-лесният начин за заземяване: Бос на Земята - ходи, лежи, стой изправен, или на стол с краката си на земята за известно време всеки ден. Можете да започнете с двадесет минути на ден ... по-дълго и по-често, е още по-добре. На влажна пръст или край водата е най-добре, тъй като влагата подобрява проводимостта. Нашите тъкани знаят как да "поглъщат" и използват тези електрони, така че с течение на времето, телата ни могат да се презареждат и лекуват.

от Hema Simondes

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони