Friday, October 11, 2013

Вие сте създатели. Бъдете добри в това. – канализирано от Рон Хед


10 Октомври 2013
Архангел Михаил
 Divine energy
Поздравяваме всички онези, които са били и продължават да бъдат отделени от видимия хаос, който ви заобикаля в този момент. Както обикновено, не всичко е така, както изглежда от ваша перспектива.

Има, в действителност, голяма работа за която да бъдете радостни, дори и в тези събития, които задържат толкова много от вашето внимание, ако им позволите. Разбира се, ние препоръчваме да не им отдавате толкова много внимание. Все пак, ние признаваме трудността на това. Така че позволете ни да кажем, че това, което изглежда толкова ужасно на повърхността, както вече заявихме преди тези събития, е само разчистването на пътя за много други положителни неща.

Сега е времето за виждане на ситуациите ясно, така че полезните промени могат да бъдат направени по-късно. Време е за мъглата да се разсее, така да се каже. И така се оказва, че без значение в коя посока гледате, има неща, които са неприятни за вас. Това вече не е така вярно, както такива изказвания обикновено са, но изглежда по този начин, не е ли така?

Може ли да посочим, както беше казано, че всички тези неща изплуват на повърхността за изчистване от вашето съзнание и вашия свят? В разобличаването си, те едновременно ще предизвикат вашите желания за техни заместители. Ето така работи това.

Освободете негативността и поставете цялото си внимание и намерение върху положителният резултат. И го имайте предвид за всички, скъпи единствени. Това е енергията която ще доведе вашия нов свят в реалността за вас. Ние вярваме, че го наричате "смазване на плъзгачите". И вярвайте, че ние прилагаме колкото можем или повече от " смазката " която вие сте. Това е нашата функция и нашето удоволствие.

Сега, Йешуа ще има думата, ако обичате.

Йешуа
Добър ден, скъпи приятели.

Михаил е говорил много пъти в миналото за енергия. Бих казал няколко думи за използването и` от вас в контекста по-горе.

Вие сте разбрали досега, че сте потопени в най-висшите и най-интензивни полета на божествени енергии, които някога са заобикаляли вашата планета. Това преминава през вас по всяко време, във всеки ваш момент. Така че когато тези по-високи намерения дойдат до вас, когато сте във вашето мирно време и в сърцата си, протегнете се със сърцата си за усещането и знанието за тези енергии и им позволете да запълнят вас и вашите намерения, да ги изпълнят с енергия. После освободете тази енергия навън във вашия свят. Почувствайте силата си. Знайте нейния ефект. Тя е там, за да бъде използвана, скъпи единствени. Използвайте я. Не бъдете срамежливи с нея.

Както ви казваме отново и отново, вие създавате. Вие сте създатели. Бъдете добри в това. Всъщност, вие сте, вие знаете. Но вие се учите, че сте, и това е чудесно.

Ние ви желаем приятен ден сега, и ще се върнем отново скоро. Обичаме ви.

Превод:Hristo

 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/10/you-are-creators-be-good-at-it-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони