Sunday, October 20, 2013

Седмично послание на Хиларион 20-27 октомври 2013г.


Възлюбени,

Вижте себе си в огледалото и ще забележите, че трансформацията на физическите ви тела се случва. В изражението на лицето ви се излъчва сияние и нещо неопределено, което възприемат другите около вас. Това ще се случва по-често с всяко успешно освобождаване на стари програми и системи от вярвания, когато се появят. Тъй като те са освободени, асимилира се повече Светлина в човешката ви операционна система. Много от вас имат голямо поле от Светлина, което ви заобикаля където и да отидете и това е добре дошла, макар и неочаквана, благословия за хората във вашето поле на влияние, което непрекъснато се разширява.

Знаем, че не е лесен процес да се изправите пред себе си и да поемете отговорност за всичко, което се случи в живота ви и ние аплодираме куража и волята, който всеки от вас показа, когато стари модели и вярвания изплуваха от дълбините във вас. Помнете важна истина, която е, че вие сте Светлина и дойдохте, за да служите като сте тази Светлина. Всички вие сте пионери на божественото и това понякога беше самотна задача за понасяне. Знайте, че онези в биологичното ви семейство, с които взаимодействате ежедневно, са души, които се съгласиха да играят ролята на катализатор в тези времена, което помага за запалването на друго ниво на освобождаване и интроспекция по продължението на процеса на издигане.

Защото тези роли са взаимно съгласие, което бе направено, за да може да се случи освобождаването във всеки човек на всичко, което му пречеше да си спомни за истинското си състояние на дете на божественото. Все още има много за учене и много израстване, което трябва да се случи в тези индивиди и във вас, и това е най-добре става чрез скромното положение на учител и ученик. Понякога вие сте учителят, а понякога сте ученикът и чрез този процес се случва израстване и разбиране и крайният резултат е разширение на разбирането, съчувствието и състраданието. Духът използва всяка възможност да представи по-нататъшно развитие на любящи душевни качества.

Старата световна парадигма остави отпечатъците си върху всяко човешко същество и всеки на планетата сега полага усилия да се извиси над тези ограничения в по-голямо единство на техните индивидуални аспекти, така че да може да настъпи по-голямо единство в колективното съзнание на човечеството. Моделите за това бяха закотвени и сега това позитивно влияние прониква в системата на кристалната решетка, която обгражда вашата планета. Кристалната решетка е огромна комуникационна мрежа, която сега оказва влияние на мисловните модели на всеки човек на Земята и нейната сила и влияние растат и се разширяват. Всеки човек има способността да се настрои към тази мрежа и да прибави още към нейната ефективност и влияние.

Тази огромна комуникационна система сега е готова да бъде използвана занапред от всеки човек на планетата. Като практикувате ежедневните си дейности за внасяне на повече Светлина в собственото ви същество и да извисите личната си вибрация и честотни нива, вашите индивидуални усилия оказват влияние върху цялата глобална мрежа, което дава възможност на вашите ближни да открият собствения си път обратно към божествената им връзка, което още повече добавя и увеличава ефикасността на цялата глобална система на кристалната решетка. Тези линии от Светлина и енергия около вашата планета могат да се развият още и да бъдат усилени с енергия от положителните и полезни мисли и намерения, мантри и молитви от всеки човек на Земята. На всеки човек подобава да се увери, че приносът му за новата системна мрежа е принос, който е животоповишаващ за всички.

До следващата седмица …
 
АЗ СЪМ Хиларион
 
Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони