Tuesday, October 22, 2013

Вие виждате, че хаос е това от което са построени нещата. – канализирано от Рон Хед 20 Октомври 2013

chaos

Архангел Михаил

Много от вас са виждали и коментирали пълнолунието през последните няколко дни. Ние ще коментираме по-големите аспекти на подравняванията, които сега се случват, ако ни позволите.

Има " неща в действие", както вие бихте казали. Има кардинални това-та и грандиозни онова-та. Има прекрасна комета. И вие виждате неща да профучават и да се издигат рязко наоколо във вашите небеса почти всеки път, когато решите да погледнете. Кулминация е дума, която ние ще изберем. Вие наближавате прекрасна кулминация на пресичащи се и преплетени възможности.

Докато вашето осъзнаване и съзнание се въздига, проявлението на света в който твърдо сте решили да живеете започва да се появява, да се желира, да " става реален", както бихте казали. В същото време, вашите знания и възприятия за света такъв какъвто го познавате, какъвто го познавахте, излизат пред вас за да им помахате за довиждане. И така, на вас ви изглежда като че ли живеете в пълен хаос понякога.

Добре ли описваме това което вие изпитвате? И това също така се ускорява. Говорихме преди малко време за лавинообразния ефект. Ние споменахме повратна точка и други мисловни изображения, също така. Хубави картини, нали? Но нещо е малко по-различно, когато те се изживяват.

Така че тук е точката до която се добрахме. Вие прекарахте малко време учейки се да заземявате себе си, учейки се да се центрирате, и учейки се да живеете в сърцата си. Вие прекарахте много време, също така, строейки в умовете ви видът свят, върху който пожелахте вие и вашите обичани близки да живеят. Сега е време е да се съсредоточим върху тези неща за най-доброто от вашите способности и да обръщате колкото може по-малко внимание на хаоса, доколкото е възможно.

Вие виждате, че хаос е това от което са построени нещата. Само си представете хаотичните купища материали на всеки нов строителен обект. Тази бъркотия е новата и красива високо издигната сграда каквато архитектът има на неговата чертожна дъска, тази, която той продава на своите клиенти. Това е малко трудно да го приемете в този момент.

Така че това е онова, което виждате около вас сега. То не трябва да бъде неочаквано и не следва да отвлече вниманието ви от вашата цел. Знайте това, обаче. Тези, които обичат и искат да разчитат на статуквото ще направят всичко, за да ви объркат, ако могат. Така че се обединявайте, ако можете. Подкрепяйте се взаимно. Ако физически не сте в състояние да направите това, бъдете заедно с нас. Е, направете това така или иначе. Нека бъдем едно в нашия фокус и решителност за да видим това като една любов, един фокус, една цел.

Започнахме говорейки за това какво се случва във вашите небеса. Това е подкрепата на Вселената за вас. Не позволявайте на продавачите на страх ви кажат нещо различно.

С много любов, ви желаем приятен ден.

Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони