Wednesday, October 23, 2013

Разпознаване на Собствено Си Величие


Какъв сценарий си написал за себе си? И, имаш ли любящо отношение към това, което си като личност?

Повечето хора се идентифицират с тялото си и системите си от мисли. Много от тези мисъл-системи вярват в атака, изоставяне, страх, наказание и отхвърляне. А това, в което вярваме, е това, което сме! Следователно нашият скрипт е доста фалшив.

Ако искаме да имаме любящo отношение към това, което сме наистина, трябва да засилим нашата мотивация и променим начина си на мислене. Освен това, ние трябва да отхвърлим всичко, което не насърчава Радост, Любов и Единство. Това ще освободи ума от грешни мисли за това кои сме и ще го насочи към истината на нашето същество. Истината е без илюзия и следователно се излъчва от вътре.

Нашата бдителност, за да се откаже от всичко, което е фалшиво, може първо да положи много усилия, но в един момент от време на нашето разгръщане ние ще бъдем изправени пред въпроси, които са дълбоко в психиката. Ние ще задаваме въпроси като: Какво е реално? Какво е фалшиво?

Умът не може да ни даде нито едно суверентно знание по тези въпроси отделно от източниците чрез сетивата и банките им памет. Може би отговорът ще дойде, когато най-малко го очакваш. Когато се оттеглим от нашия силен акцент върху физическата реалност и обърнем вниманието навътре. Когато видим истината на нашите обусловени отговори. Когато няма вкопчване в днес, вчера или утре. Когато сърцето ни е пълно с любов. Когато вече не желаем да станем. Когато спрем на налагаме правила и норми, които служат на своите собствени цели и поддържат илюзията за разделение. Тогава, ние ще разберем, че в себе си е цялото знание, и ще знаем, че нашата истинска същност е единният и безкраен Дух отвъд ума и тялото, и това е духът отвъд това, което винаги е било и винаги ще бъде. Ние ще разпознаем собственото си величие и премахнем старите скриптове.

Любов и Благословии

~ Angelica & Terence Atman

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони