Tuesday, October 8, 2013

СаЛуСа – 8 октомври 2013г.

Вашият свят се променя с огромна скорост, която не можете да възприемете от настоящата гледна точка, защото в тази реалност всичко се измерва в определена времева рамка и докато все още функционирате в тази реалност, имате нужда да продължите да измервате всичко, което се случва, със съответното време. Когато се присъединете към по-висшата си реалност, мозъкът ви ще трябва да свикне с различното измерване на времето, тъй като няма да сте в състояние да функционирате напълно в тази по-висша реалност. Тъй като сега мозъкът ви се свързва с по-висшата ви реалност, понякога може да се чувствате объркани относно времето, един ден всичко се случва много бързо, друг ден, без значение какво правите, всичко е бавно. Тази промяна може също да се случи в един ден и би могла да е дори още по-объркваща за вас. Моля ви знайте, че също и много физически промени продължават точно сега в телата ви и заедно с всички други промени създават перфектната комбинация, която е в състояние да ви придвижи към по-висшата ви реалност, която изберете да изпитате. Бъдете търпеливи със себе си и се радвайте на всяка една промяна, с която сте наясно, и позволете на останалите промени да се случат в перфектния момент за всеки от вас.

Ние все още работим по всички наши планове и контактът ни с хората „на точните места” за икономически и социални промени се разширява всеки ден. Повече от онези, които обслужваха старата система, сега ясно виждат, че тя не води до никъде и те не виждат причина да останат в нея и избират да подкрепят новата и започват да търсят точните контакти. Те винаги намират това, което търсят, и не са оставени без помощ, защото всичко е добре планирано и никой, който мечтае за промяна, не е забравен, защото всички вие заедно създавате реалността на промяната. Ако гледате новини за политическата ви среда, тази промяна може да се види в широк мащаб, когото се фокусирате върху речта на лидерите си. Помнете, че има много други във вашата система, които не са видими и работят тихо докато почувстват, че е дошло точното време да излязат напред и да говорят открито. Това време наближава и нищо не може да спре този процес, нито дори заплахи към живота им, защото всички вие живеете в много по-висше енергийно поле на Любов и Светлина, което създава естествена защита за Всички. Някои може да са избрали да го изпитат по различен начин, но трябва да си спомните, че това бе техен собствен избор.

Сега се фокусирайте върху собствените си промени, защото с навлизането в по-висшата си реалност вие най-много ще помогнете на другите. Вие не само ще чувствате постоянно щастие и радост, което знаем, че ви мотивира много силно, но ще донесете повече вътрешна сила за другите, които все още търсят истинската си същност и също ще донесете повече Любов на Майката Земя и това ще помогне за ускоряването на промените, които се необходими, за да се спре унищожаването на тялото и да се започне отново да се гледа на нея като на живо Същество. Така че обърнете още по-голямо внимание на приключването на всичките ви подготовки, които са необходими за встъпването в по-висшата ви реалност и не си позволявайте да бъдете отклонявани от това. Ние знаем и чувстваме, че „чакането” е достатъчно и ви помагаме колкото можем. Така че, направете го.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние винаги ви изпращаме Любовта си и вече виждаме себе си работещи с вас, обединени в общата ни реалност, която заедно създавахме за всички от нас в продължение на хиляди Земни години. Именно в този удивителен момент най-сетне ще сме в състояние да се прегърнем и да споделим толкова много повече, отколкото споделяме сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

 


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони