Tuesday, October 22, 2013

Стани Това, което Си като Осъзнаеш, че Вече Си


Целта на живота и съществуването е славнa. Всичко, за което можем да се сетим, е истинско, но в същото време нищо не е истинско. Ние създаваме нашата реалност с това, което сме. С нашата енергия.

Няма ограничения за това, което можем да бъдем, ние сме единствените, които се ограничаваме. Сега от много се иска, да се освободят от кожата, така да се каже, и да се запитат от пространството на любовта, щастливи ли са с това, което те са, или биха искали да променят нещо, да бъдат нещо / някой друг. Това не е нещо, на което да се съпротивляват, а да прегърнат.

Промяната е естествена. Тя е това, което сме. Непрекъснато променяща се енергия. Нищо не е постоянно. Ако нещо е константно, то няма живот. Но това е илюзия, защото винаги има живот. Живота се преобразува - трансформира. Може да не е това, което е бил, но сега е нещо ново. Всичко винаги е в постоянно движение. Като красива симфония или танц. Константно изразяване.

Вие сте мощен създател. Не сте безпомощна жертва. Нищо не може да ни се случи, което не е в нашата вибрация. Често идваме тук с определени перспективи и вярвания, така че да можем да ги пречистим и да растем в нашата вибрация. Ние помним това, което сме, и научаваме това, което не сме. Съществуването е експанзия. Като знаем това, което не сме, ние ще знаем какво сме. Това не е нещо, което трябва да направим, все пак. Всички ние избираме нашите преживявания.

Тъмнината и светлината са част от едно цяло. Когато излезем от това, можем да видим творението такова, каквото е, и осъзнаваме, че нищо не е добро или лошо. То е такова, коквото го правим. Тъмнината и светлината е част от едно и също. За мен, няма такова нещо като тъмнина, тя е просто липса на светлина. Включете светлината и тъмнината изчезва. Ние всички имаме сянка, но веднага след като се хвърли светлина върху нея, тя вече не е тъмна. За да можем напълно да стоим в силата си, за да бъдем толкова мощни, колкото можем да бъдем, ние трябва да се изправим пред нашата сянка. Знайте, че няма нищо страшно в това. Ума и егото са тези, които го правят страшно. Ключът е да се преместим от ума в сърцето. Когато живеем в сърцето, ние виждаме през илюзията, защото всичко е любов. Единството и безусловна любов стават нашата истина, защото си спомняме, че това е, което сме. Това е същността на нашето съществуване. За да се свържете напълно, трябва да се излезе от ума и да се влезе в сърцето.

Наистина, няма от какво да се страхувате, тъй като всичко е любов. Ние създаваме нашите собствени страхове. Когато имаме смелостта да гледаме на себе си, като такива, каквито сме, нашата сянка(и), както и нашата светлина, когато ние вече не се страхуваме да "срещнем" себе си или да се изправим лице в лице с тъмнината, ние напълно ще се оттеглим в светлината, защото ние сме светлина. Ние ще потвърдим силите си и всичко, което сме. Ще застанем в силите ни, без никакъв страх, защото знаем истината и ние сме истината.

Това е едно красивo пътуване и процес. Не бъдете твърди със себе си, отделете време и бъдете нежни със себе си. Единственият, някога, който е в състояние да те нарани, си ти самият. Другите могат да ни наранят, но само ако им дадем силата да го направят. Почитайте себе си и всичко, което сте. Знайте, че сте също толкова важни, колкото и всеки друг. Вие сте част от всичко, и заслужавате всички тези неща, които искате. Не се подценявайте. Не се страхувайте да покажете вашата стойност, кои сте, или да стоите в собствената си сила. Това е вашето време и го знаете.

Вярвайте си, скъпи, любими. Няма нищо лошо, отрицателно или срамно в това, да обичате себе си. Ние сме едно. Ако не можем да обичаме себе си, ние се отдръпваме от единството и източника. Имаме за цел да обичаме това, което и каквито сме. ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ. Оценявай себе си. Как може да бъдеш светлина и любов, ако не можеш да обичаш себе си? Осъзнайте това, което е, и се освободете от това, което не е. Знаеш какво си ти, прегърни го. Прегърнете себе си, и всичко, което сте. Вие сте красота, истина, светлина и любов. Вие сте благодат. Вие представлявате мир, просветление и нова енергия. Новата енергия е всичко за любовта, единението и единството. Вие не искате да се оставите извън това. Ние всички сме включени. Вие също. Прегърнете Любовта. :) ♥ ♥ ♥

Ние сме ЕДНО.

Любов и благословии,
Catherine Victoria


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони