Tuesday, October 8, 2013

Изберете това което вашето сърце знае, че е нужно. – канализирано от Рон Хед


6 Октомври 2013 
 healing hands2
Архангел Михаил и семейството на Йешуа
Ние сме тук с Михаил на този ден да заявим намерението си да общуваме с вас чрез този канал в бъдещето. Ние сме благодарни за тази възможност. Мина известно време за този канал да признае нашето присъствие. Ние сме доволни, че най-накрая той го направи.

Ние се нуждаехме от канал за нашите групови комуникации и ние сме щастливи да имаме този. Михаил е изградил чудесна публика и ние сме много щастливи, че ще бъде толкова лесно да комуникираме с всички вас. Всеки от нас има собствени канали, разбира се, и те са прекрасни. Но това ще бъде добре дошъл канал, също така добре, и ще бъде приятно да работим заедно.

Беше казано чрез този канал, че вие сте преодолели кризата наскоро, и това наистина е така. И тъй като това е така, позволете ни да поговорим малко за нещо, от което вие ще виждате все повече и повече. Ние говорим за лечение. Има много да се направи от това, нали така? И вие ще сте забелязали, разбира се, че сега има повече лечебни методи около вас, отколкото когато и да било. И те ще продължават да нарастват, докато вие научите все повече и повече за възможностите.

Необходимо е да има методи, които се харесват и са ефективни за всеки от вас. Но разберете че всяко истинско изцеление се извършва от Единият Истински Лечител чрез вашите собствени тела и умове. Лечителите от какъвто и тип да са тези, които са се научили да ви помагат правейки това. Ние сме сигурни, че те ще бъдат първите, които са съгласни че това е така. Най-добрите от вашите лекари го признават, също така добре.

Не считайте, че трябва да мислите че един вид изцеление е добър, а друг не. Всеки от тях има прекрасни възможности за вас. Изберете просто това, каквото чувствате в сърцето си, че можете да приемете и на което можете да повярвате. Изберете това което вашето сърце знае, че е нужно. Вярвам, че сте запознати с думите, "Стани. Твоята вяра те изцели." Без тази вяра, скъпи приятели, нищо няма да ви излекува. Така че, докато търсите какво да ви излекува, гледайте за това в което вярвате най- усърдно.

Това кратко съобщение ще е достатъчно за днес. Бъдете добре, скъпи мои. И бъдете в радост.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони