Tuesday, October 8, 2013

Кундалини Пробуждане и Ускорено Възстановяване

Преди две години и половина, аз издигнах моята Кундалини енергия и започнах работа по възнесение за справяне с енергийните блокажи в моето енергийно тяло и чакри. Когато вдигнах енергията Кундалини, не бях решила много от детските си травми, водещи до физически болки и дискомфорт от тези блокажи и справянето с ужасните страхове, надигнали се когато започнах да изпитвам физически, емоционални и психически промени от моята Кундалини енергия.

Енергията Кундалини засилва нашите физически и психологически състояния, както и психически способности. Например, ако сте диагностицирани с физически или психологически проблеми, те могат да се влошат, когато вдигнете Кундалини енергията си, и ако имате психични способности, те също ще станат по-интензивни. Говорих с много хора с активна Кундалини енергия, които имат аутизъм, биполярно разстройство или други психични разстройства и всички казаха, че техните условия са се влошили.

Другата страна от повишената Кундалини енергия е, че имате възможност да се ускори възстановяването ви от травма, насилие, или други емоционални нарушения, каквито аз изпитах. За две и половина години, имам опит с необичайно бързо възстановяване на детската сексуална, физическа и емоционална злоупотреба от родителите ми. Приех миналото си след траур за загубата на любов от родителите си и от детството ми, прощавайки на другите за моите злоупотреби, прощавайки на себе си за моите реакции спрямо другите и учейки се да обичам себе си, когато другите не могат.

В резултат на това, аз бях в състояние да оставя миналото зад мен, брака, който не е подходящ за мен, да се освободя от нездравословните взаимоотношения, да се преместя в нов град, да започна друга кариера, и да сменя много приятели, които вече не ми допадат. Сега живея с малко страх в живота си, имат добра самооценка, определих здравословни граници с другите, чувствам се наистина щастлива и спокойна в живота си, и мога да споделям любов, време и ресурси с другите свободно.

Тези промени може да бъдат трудни за хората около нас, тъй като те са толкова драматични и крайни за много от тях. Тези неизбежни промени, необходими ми, за да оставя минало зад себе си и да премина към по-здравословно бъдеще. Благословиите на светлината, Брук


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comПрочети още:

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони