Saturday, October 19, 2013

СаЛуСа – 18 октомври 2013г.


Чувството за Единство и блажена радост ви обграждат с такава сила, която никога преди не е изпитвана, и ние се радваме на удивлението ви, когато те навлизат в съществата ви толкова мощно, тъй като намеренията и желанията ви са много високи и ви позволяват да изпитате все по-задълбочаващи се и по-удовлетворяващи чувства на Единение с Всичко. Колкото повече сте наясно с тези енергии, толкова повече искате да сте потопени в тях, защото те са от чиста Любов и Светлина и ви помагат да се изчистите напълно от всичко от старите енергийни модели. В тази фаза на финалното ви изчистване може да изпитате внезапна промяна на настроението си и чувствата си благодарение на някои стари проблеми, които внезапно са изчиствани, без да се преминава през обичайния процес, за който всички вие сте доста наясно. Това е заради силната ви воля, намерение и избор, с които проявихте последното изчистване по такъв красив начин с усещане на много силно присъствие на Ангелската Реалност и на вашите Водачи, а това ни позволява да споделим толкова много повече с всички от вас, които желаят да изпитат нашата връзка в този момент.



Ние чувстваме тази голяма вътрешна промяна във вас и знаем, че тя оказва голямо влияние върху всички останали, които са около вас или които ви срещат и много от тях осъзнават и усещат, че има толкова много повече в живота, който те изпитват. Именно осъзнаването на това ще ги води към собствените им промени и към колективната промяна на всички аспекти на живота на вашата планета. Ние сме тук, за да ви помогнем с тази промяна, и с нашата мощна връзка с вас осъзнаването на нашето присъствие е също част от това въздействие, защото вие поделяте нашата енергия с вашата собствена и след като настъпи точният момент да ви се представим открито с този много скъпо очакван момент на Разкриването, онези, които не са наясно с нашето присъствие, ще почувстват тази енергия и ще приемат по-лесно нашето идване, защото тази енергия ще им е позната. Така че бъдете наясно с голямата сила, която носите в себе си, тъй като тя ви води към опита на по-висшата ви реалност и добавя повече сила към всичко, което правите.



Продължавайте да се фокусирате върху онова, което мечтаете да изпитате, и наблюдавайте как всичко се трансформира и се изчиства в и около вас според желанието ви. Точно сега е моментът на собствената ви голяма промяна и ние знаем, че я чувствате много интензивно и разпростирате нарастващата си Светлина към всички останали, тъй като сте напълно пробудени за собственото си желание да сте в служба на другите и цялото ви същество изразява това желание чрез комуникацията и поведението си към всички останали. Знайте, че те го усещат, въпреки че може да не говорят за това, тъй като всички вие не бяхте свикнали да изразявате истинските си чувства и ги пазехте скрити във вас, но сега те са свободни да излязат от вас, разтоварени от илюзията, която някога ви обграждаше. Илюзията бързо изчезва от колективното ви съзнание и скоро ще дойде онзи момент, когато като общество ще сте готови за друго придвижване към новата Златна Епоха за Земната Нация, чиито форми и идеали сега се оформят.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам мощното ви извисяване и радостта да знаете, че наистина се издигнахте над всичко старо и изпитвате истинско разбиране за Съществуването и Единството, което толкова мощно тече чрез собствената ви енергия и ви поддържа в блажено състояние на мисълта през повечето време. Помнете, че няма нужда да се придържате към нищо, което не ви прави щастливи. Вие сте свободни!



Канализирано чрез МАДАД


Превод:Tauno



ПЕТИЦИЯ за пълно разкриване от правителствата на извънземното присъствие на Земята

ПЕТИЦИЯ
за пълно разкриване от правителствата
на извънземното присъствие на Земята


Уважаеми генерален секретар на ООН Бан Ки Мун,
ние Ви призоваваме да настоявате всички страни-членки на ООН, които знаят за доброжелателни извънземни същества, ангажирани с човечеството, сега открито да заявят истината. Това разкриване, направено мъдро и честно, ще открие нова ера на мирно общуване, прогресивни енергийни технологии и транспортни системи, което ще излекува тази планета и ще трансформира условията за живеене за всички хора.

Въведете Вашия имейл-адрес

Линк за петицията:
https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони