Saturday, October 26, 2013

Вие летите напред великолепно. – канализирано от Рон Хед 24 Октомври 2013


 Архангел Михаил
 seeing angels
Бихме искали да се върнем днес към една от любимите ни теми, феноменът на канализираните послания. Вие сте забелязали, ясно доловима промяна във вида, яснотата, и дори в някои случаи източниците на тези послания. Какво се е променило? Мислили ли сте по въпроса? Малко от тези, които участват в довеждането на тези послания до вас са го направили. Ние повдигаме този въпрос днес, за да илюстрираме различни, но свързани помежду си точки. Така че ще прекараме малко време обяснявайки и тогава ще свържем точките, както вие казвате.

Промените, които тези посланици изпитват са изненада дори за тях, тъй като те се напълват с информация, която те ще намерят по-подробна, формулирана и акордирана, до каквато досега не са имали достъп, а в някои случаи изцяло ново чувство към енергиите около тях.

Това отразява точно това което ние толкова често сме обсъждали от доста време насам. То говори точно за промяна в енергиите които ги заобикалят, както и енергиите около всички от вас. То също така отразява промените във вашите способности да усещате тези енергии, въпреки че може да е малко в повече практикувано, отколкото другите го правят. То отразява способността ви да удържате повече от енергията на вашите собствени Висши Аз-ове, на които ние наблягаме само за да се разграничава това, за което говорим. За да  поясним, ние говорим за аз и Аз. И това не изглежда странно за вас, може би. Но моля осъзнайте, че нашата цел, вашата цел, е реализацията на никаква разлика между двата.

И там, скъпи единствени, ние току-що свързахме точките. Това, което може би сте забелязали в еволюцията на канализирани съобщения е отражение на промените в каналите, а също и във вас. Там ли сте вече? Отговорът винаги ще бъде не. И отговорът винаги ще бъде да, вие сте повече там днес, отколкото когато и да било.

Това е пътуване, скъпо семейство. И вие летите напред великолепно. Като всеки от вас научи по парче, помни една част, чувства друга част, така че то променя всеки и всички от вас. И тези промени се излъчват навън във всички. Докато продължавате да " вършите работа " , както казвате, ние ще продължим да гарантираме, че получавате всичката подходяща подкрепа в района, където се намирате. Това е нашата функция, и както казахме, нашата радост.

Вземете тази радост в себе си, братя ангели, сестри ангели. Затворете очи и вижте какъв великолепен свят изграждате. Приемете нашата любов сега докато ние ви пожелаваме приятен ден.

Превод:Hristo 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони