Thursday, October 31, 2013

31.10.2013, Лейди Гея чрез Людмила Аникина


ЗЕМЯТА планина.jpg
Приветствам ви, скъпи мои Сътворци. Аз съм Лейди Гея и отново съм с вас. Нека днес малко да сменим формата на нашето общуване, за да можете вие напълно да приемете всички енергии на това послание със сърцето си. Предлагам ви сега, веднага да направите малка практика - сънастройка.

Затворете очи и направете няколко пълни вдишвания и издишвания съвсем бавно. Преместете съзнанието си в сакралното пространство на сърцето си. За известно време просто се насладете на тишината... обединете се с висшето си АЗ и го помолете да ви помогне да приемете и разопаковате енергиите на това послание.

Скъпи мои, аз не можах да не се откликна на зова на вашите Души, които изпаднаха в объркване след няколкото съобщения за това, че Силите на Светлината ви напускат и ви оставят сами в приемането на решенията за по нататъшната съдба на Земята и Човечеството. Но тук трябва винаги да помним, че това е само една от многото реалности, един от многото сценарии, които са записани в аналите на времето и само от вас зависи какво ще изберете.

Силите на Светлината ви предадоха много съобщения за това, че дните от 21.09.2013 г. до 21.03.2014 г. са много важни за вас. През този период вие трябва да вземете решение за това, коя от всичките възможни реалности да изберете. И тук, скъпи мои, е много важно, както се казва, да запретнете ръкави и да направите всичко възможно, така че това, което съзнателно избирате, да съответства на избора на вашата Душа, а не да й противоречи. Защото, ако има противоречие, вие постоянно ще изпращате енергия на несъответствие, енергия на неприемане, енергия на гняв и агресия в пространството, в което живеете, в което живеят вашите роднини и всички, които така или иначе са близо до вас. Разбира се, че всички, които се намират близо до вас, са го избрали сами, но помнете, че вие носите отговорността за тях. Затова, скъпи мои, сега е много важно всяка Душа, живееща на планетата, осланяйки се на опита и отговорността си - и това се случва за първи път може би - през всичките си животи, да направи преценка на ценностите като възрастен и да застане зад избора на Душата си.

Скъпи мои, вие имате още време и това време е до 11.11.2013 г. Дотогава вие ще можете да вземете решение за това, какво избирате, и съзнателно да заявите за избора си пред Галактическия Съвет на Силите на Светлината. Не отлагайте вземането на решение за после, както обикновено правите във вашата реалност. Вземете решението днес. Направете го със сърцето си. Помогнете ми да продължа по набелязания път на Възнесението. Аз ви вярвам, вярвам във вашите сърца.

Искам малко да осветля предадената ви информация за това, че Силите на Светлината са взели решение да ви изоставят, и веднага искам да кажа, че в тези послания има известна погрешност. Това в никакъв случай не хвърля сянка върху каналите, приели съобщенията. Тук просто са се намесили сили, които са много заинтересовани Земята и Човечеството да останат на това ниво, на което са били винаги. Те са заинтересовани от енергията, която вие им предоставяте в огромни обеми, и това е енергията на безверието, на объркването, на страха, на болката, на ненавистта, злобата и т.н. И този път наистина на тях частично им се удаде да внесат съмнение в човешките умове. Дори много от Работниците на Светлината се засъмняваха в това, че Преходът ще продължи да се осъществява и занапред.

Скъпи мои, моля ви сериозно да се отнесете към периода, за който ви казах. Това е времето до 11.11.2013 г. Това е времето, когато всички сили на светлината ще замрат в очакване на това, какъв избор ще направите вие. Може би ще ме попитате, какво значи „замрат”? Това значи, че започвайки от 01.11.2013 г. до 11.11.2013 г., всички Сили на Светлината, които са приемали активно участие във Възнесението на Земята и Човечеството, ви предоставят възможност сами да решите за себе си какво избирате, в какъв свят искате да живеете, какви виждате бъдещата Земя и бъдещия си Живот. В тези дни вие трябва не само да направите своят избор, но още и да подхранвате Земята и Човечеството с Енергията на Любовта. Това е необходимо, за да се поддържа баланса на енергиите.

Точно сега всички Работници на Светлината трябва да излязат на преден план, независимо на коя Звездна Система те са представители. Сега е много важно вашето Обединяване, груповата работа и медитации, в които вие трябва да сте постоянен източник на Светлина и Любов, с които да изпълвате Пространството и Земята. Изпълвайте се с Любов и я раздавайте наоколо. Помогнете на Човечеството да се събуди. Покажете с личният си пример, че „не хлябът ни обединява”. Помнете, че ние очакваме вашия избор до 11.11.2013 г. Този период от време се явява най- тъмният период от време през целия път на Възнесението, защото именно през този период вие сте предоставени сами на себе си. Вие, които сте пораснали Същества на Светлината и които сега трябва да определят какъв живот избират да живеят занапред, и затова нашата Светлина тук е неуместна, защото тя може да повлияе на вашия избор.

Мили мои, слушайте Сърцето си, чуйте Душата си, направете единствено правилния избор. Разберете, сега е много важно време и от вашия избор зависи по какъв път на развитие ще тръгне Земята и Човечеството.

Родни мои Тъкачи на Светлината, умолявам ви, събудете се. Наистина имаше много трудности по Пътя. Аз разбирам всичко, разбирам колко е трудно постоянно да поддържате Светлината, когато програмите на социума непрекъснато внасят корекции, когато е по-лесно да бъдат приети съществуващите шаблони. Но вие трябва да си спомните кои сте вие и защо сте дошли на планетата Земя в това удивително и красиво време. Спомнете си... щом вие в този момент се намирате във въплъщение на Земята, значи вие сте определили за себе си да Служите на нещо, което ще помогне на всичко съществуващо да се Възнесе. Спомнете си... и носете Светлината винаги със себе си, постоянно Светете, като фар през нощта. Светете на себе си, светете на всички, носете Светлината и не й позволявайте да угасне...

Вярвайте в себе си, вярвайте в избора, който правите, вярвайте в Божествената Любов и помнете, че Творецът винаги казва – ДА, каквото и да помислите (за добро или за лошо) – винаги ДА, винаги само ДА.

Не позволявайте на старите, отиващи си програми да загасят вашата Светлина. Не позволявайте на страховете от миналото отново да ви обземат и да повлияят на избора ви.

Освободете всичко и всички, и знайте, в бъдещето нас ни очакват най-радостните и щастливи мигове в живота, които още никога не са били разигравани на шахматната дъска на живота на Земята.

Вие имате десет уникални, най-забележителните дни, когато ще видите себе си такива, каквито сте в действителност. Когато вие ще осъзнаете своята сила и ще разберете ВОЛЯТА НА БОГА, която се намира във всеки от вас. Когато ВЯРАТА НА БОГА завинаги ще се засели в сърцата ви и от вашите сърца, като постоянен поток ще заструи БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ.

Вярвайте в най-доброто. Създавайте всичко в Радост, Щастие и Любов. Та нали ВИЕ сте ВЕЛИКИТЕ ТВОРЦИ на вашата реалност. Затова ТВОРЕТЕ реалността си в Любов и с Любов, а ние, Силите на Светлината, винаги ще ви помагаме в това начинание.

Надявам се, че всичко, което казах и което излиза от моето Любящо Сърце, ще ви помогне да бъдете тези, които сте.

Благодаря ви, Скъпи мои. Аз оставам винаги с вас. Много по-близо до вас, отколкото можете да предположите. Аз съм в Сърцата ви. Аз и Вие сме едно, и Ние заедно ще Сътворим, ние заедно ще създадем такова място, такава Земя, за каквато сме мечтали от самото начало на началата.

Превод: Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони