Tuesday, October 29, 2013

СаЛуСа – 29 октомври 2013г.

Вашата трансформация се ускорява и вие започвате да усещате по-висшите енергии в себе си и във всичко около вас, без значение в каква ситуация сте. Въпреки че старата система все още разиграва играта си с известна сила, вие винаги усещате това, което е от по-висши вибрации и не оставате заключени в примката на по-ниски вибрации. Това е ваш избор и ние наблюдаваме с вълнение всички вас, които се извисявате толкова високо и давате все по-малко и по-малко шанс на по-ниските енергии да влияят на съществуването ви. Все повече и повече сте привличани във вътрешния си свят и сте насочвани да почувствате и да изпитате изцяло всичките вътрешни промени, тъй като нищо, което се случва във външния свят, не може да удовлетвори все по-нарастващата ви нужда от по-висше знание. То е във всеки един от вас и тялото ви е променяно по начин, по който то може лесно да чете и превежда точната част от знанието, от което се нуждаете във всеки момент, когато питате. Вие се подготвяте за състоянието на съществуване на знание за всичко и ние знаем, че започвате да се чувствате много удобно с търсенето на цялата информация във вас. Колкото повече мъдрост получавате по този начин, толкова повече вяра в себе си създавате. Практикувайте това, тъй като то е необходимо в процеса на цялостната ви промяна и никой не знае по-добре от вас какво трябва да направите след това.

Връзките и опитите ви с по-висшата реалност нарастват и вие сами можете да видите, че ако насочите вниманието си и намерението си към нещо, то ще ви се разкрие и ще ви донесе много силно и мощно чувство на радост и щастие. Това се случва по начина, който е най-удобен за вас, тъй като ние разбираме, че вие все още изпитвате също и „противоположните „ чувства на страх и гняв и ако можем да говорим за това като за голяма разлика между тези чувства, това може да създаде объркване в ума ви. Ние внимателно наблюдаваме напредъка ви и усилваме енергиите си, които изпращаме. Ние усилваме връзките си с всички онези, които искат да изпитат това и споделяме повече с вас, отколкото бихте могли да очаквате сега. Всичко това е в енергията, която тече към и през вас и сърцето ви обработва много повече информация, отколкото някога преди и вие буквално можете да почувствате това в биенето на собственото си сърце. Помнете, че всички ваши вътрешни промени също променят и физическото ви тяло, за да може то да получи цялата мощна Любов и Светлина, без да бъде претоварено.

Физическото ви тяло също има нужда да бъде изчистено от всичко старо, което обикновено се изпитва като някаква болест или болка. Може да сте забравили, че почувствахте болка в някоя част на тялото си, но клетките ви помнят и с физическата ви трансформация може да се чувствате сякаш сте болни или да усещате болка в местата, за които никога не сте предполагали такава. С разпространението на по-висша енергия във физическото ви тяло, процесът на вашата промяна се завършва, тъй като нищо повече не ще застане между вас и опита ви от по-висшата реалност. Така че слушайте тялото си и му отдайте нужното внимание, тъй като физическата ви форма е този инструмент, който ви дава възможност да усетите и почувствате цялата тази красота на Любовта, която още веднъж тече така свободно чрез вас. Изразете признателност към формата, която ви позволи да придобиете такава мъдрост и която е свързана толкова силно с всичко живо и помнете, че всичко живо е Творение и разликите между физически и нефизически израз на Творението се размиват, тъй като всичко е сътворено от Любов и се изпитва като Светлина, оформена в безброй форми.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и точно сега изразявам голяма радост от огромната ви сила на волята да продължите с търсенето, което започна преди дълго време и което ни сближава толкова много. За много от вас търсенето сред по-ниските вибрации почти приключва и ние сме тук, за да ви помогнем с навлизането в търсенето сред по-висшите вибрации, което предлага толкова повече неща.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-29102013.html


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони