Friday, October 4, 2013

БЪДИ Любов. Всичко останало ще си дойде на мястото. – канализирано от Рон Хед


3 Октомври 2013
Архангел Михаил
 ChristineSchweinzer
Може ли да започнем днес питайки всички онези, които следят тези съобщения дали държат само любов и намерението за най-висшите и най-добри резултати, когато наблюдават какво се случва около тях по това време. Тези най-висши резултати ще бъдат, скъпи единствени. Но те ще се проявят по-рано, и вие ще бъдете много по-малко повлияни от каквато и да е негативност, ако вие сами се предпазвате от мислите и емоциите, които могат да завладеят вашите мисли твърде лесно при тези обстоятелства.

Когато ситуациите и действията на другите които изглеждат несигурни, най-меко казано, достигнат до вашето внимание, помнете, че всичко е част от един много сложен поток на промяна, които е предназначен да доведе вашия свят в привеждането в съответствие за най-висшето добро за всички, и да покаже безполезността на последната дуалност, както и че последните уроци са научени.

Ние виждаме, че в ума ви има картина на лягане в по-тъмен свят и събуждане в перфектен такъв. И това тук е един парадокс за вас които да съзерцавате. От една страна, това няма да стане по този начин. Това може да се случи по този начин за вас лично, но има милиарди от вас в милиарди уникални състояния на съзнание. И всеки започва от мястото, където той или тя стои. От друга страна, то ще се случи, и вече се е случило точно по този начин. И ние разбира се го гледаме в контекста, и от гледната точка на това, което вие наричате " време сега ".

Завръщайки се към индивидуалното за което говорим, и това ще включва всеки един от вас, ние имаме нужда вие да почувствате истинността на това следващо изображение, ако желаете. Вие, много от вас които четете това, достигнали точката във вашите персонални промени, вашите еволюции, където сега можете лесно да наблюдавате, лесно да чувствате, че сте добре свързани с части от себе си за които не много отдавна не знаехте. Вие чувствате себе си свързани с висшите си Аз-ове, вашето единство с Всичко. Това ще бъде един непрекъснат процес, един вечен процес. Но знайте в сърцата си, скъпи единствени, че сега сте на тази пътека и няма да паднете от нея отново.

Има много повече от това, отколкото вие бихте могли да поемете все още, но това също ще се промени. Едно нещо, и само едно нещо, трябва да бъде доминиращо за вас от сега нататък. Учете, откривайте, издирвайте, формулирайте, живейте, и БЪДЕТЕ любов. Всичко останало ще си дойде на мястото.

Има все още гледни точки на вашия свят от които такива възвишени сцени не могат да бъдат видени. Те ще отпаднат. И те ще отпаднат поради това, което сте направили, каквито сте станали. В скромна благодарност, научете за себе си тази истина. Всички вие направихте това. Но отново в парадокс, бъдете горди от себе си за това.

Вие сте много обичани и почитани. Ние ще говорим отново.

Превод:Hristo
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони