Thursday, October 17, 2013

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА


Писмо 4707: Вашето място под Слънцето

Бог каза:
Възлюбени, ще помислите ли над това да изключите от Вашия речников запас думата “неправилно”? Няма никаква полза от това какво мислите за неправилно, приложено към Вас самите или към някой друг. Спрете с тези обвинения.
Не е Ваша задача да определяте кое е неправилно във Вашия разум или в разума на когото и да било. И не е Ваша задача да констатирате грешка или концепция за непригодност. Отново Ви моля да се избавите от скритата негативност. Негативността на никого не носи добро. Нима мислите, че носи? Вие знаете какво представлява негативността. Тя не трябва да е Вашата отбранителна крепост.
Скъпи мои, това не е работа и на вашия Родител, защото Моята задача е да обичам, в Единство, и това във всички случаи е предназначено за всеки, който живее на Земята, и за всяка душа, която някога е била на Земята. Определено Вие не сте тук за да разпространявате тежки чувства. Вие сте съзнателни същества и Вие ще разберете какво да правите и ще се приближите към Слънцето.
Вие вече не сте еднолични. Осъждащите мисли разкриват това, което мислите за себе си в сравнение с другите, сякаш принизяването на някой друг ще ви издигне нагоре. Вие също така не трябва да принизявате себе си.
Обвинението е Вашият затвор. Когато обвинявате другите, независимо от степента на обвинението, Вие ги обвинявате в това, че те са нещо по-малко от Вас, и ги заточвате в своето възприятие, по-точно в своето погрешно възприятие, защото всички хора са Ваши братя и сестри, защото всички – това сте Вие, а Вие – това са всички, и в дадения момент Вие не сте нито повече, нито по-малко от това, което виждате.
Всичко, с което се сблъсквате, е Ваше отражение. Вие виждате себе си в другите.
Великите Духовни Хора също са виждали себе си в другите. Те виждаха висотата и това ги вдъхновяваше. Именно за това Ви моля.
Вие сте това, което виждате. Когато виждате слънцето, Вие сте слънце. Когато виждате слънцето, Вие отразявате слънцето такова, каквото е. Вие, които сте Слънце, сте предназначени да отразявате Слънцето. Слънцето свети ярко и така ярко трябва да светите Вие. Вие трябва да сте в пълна слънчева светлина.
И когато започнете да виждате красотата, и невинността, и любовта във всичко, тогава всичко, което срещате по пътя си, ще бъде Ваше отражение. И по този начин Вие ще виждате себе си навсякъде. Вие рисувате своя портрет навсякъде. Ако сега Вие рисувате картини на несъвършенство, тогава Вие всеки момент ще измените своя стил на рисуване. Това, което сте, това виждате наоколо. Картината, която рисувате, е автопортрет. Така както пишете, така е и записано.
Вие можете да кажете: “Господи, аз никога на никого не съм причинявал вреда”.
И все пак, възлюбени, Вие искахте някой от хората да не е във Вашето полезрение. Вие искахте някой изобщо да не съществува. Вие ги отдалечихте от дълбочината на сърцето си. Може би Вие им отказахте място под слънцето. Вие имахте такива мисли и думи.
Казаните и помислените думи имат действие. Неблагоприятните думи, които мислите или говорите, Ви носят вреда. Думите, които мислите или говорите, носят вреда на тези, към които са насочени, и към целия свят.
Възлюбени, дали Ви харесва или не, Вие сте предмет на своите разговори. Това, което виждате в другите, е истина за Вас самите. Вие забивате кинжалите на думите в сърцата на другите, и по този начин Вие забивате кинжали в своето сърце.
Вие трябва да разсеете всяка недоброжелателност. Когато кажете или помислите нещо недобро за някого, Вие може би сте доволни от себе си. Но колко дълго можете да отъждествявате чувството на самодоволство с добрата воля? Моля Ви да престанете да наранявате себе си или някой друг с думи и мисли. Вие трябва да бъдете тези, които сочат пътя. От този момент, благославяйте себе си и благославяйте другите. Позволете на себе си и на другите да бъдат под Слънцето. Моля Ви за това с най-висшето знание за това, че Вашето място е под слънцето.
Автор: Gloria Wendroff
Превод от руски: Лусесита

http://heavenletters.org/your-place-in-the-sun.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони