Tuesday, November 27, 2012

Федерация на Светлината чрез Goodchild Blossom 
Ноември 20, 2012

Blossom (Блосъм): Е, Добро Утро! Мислех си нещо за онзи ден ... Ако сте Наблюдатели на Наблюдателите ... дали има Наблюдатели на Наблюдателите на Наблюдателите и ако е така ... кои са те ... какво правят ТЕ ... имат ли някакво обяснение?

Федерацията на Светлината: Добре дошли на вас, най-скъпата дама и е в наш и ваш интерес да "наблюдавате" всички, които вашите мисли изберат да обсъдят с нас. Наистина има "йерархия" над нашата станция. В действителност много такива. Може би ще бъдете изумени от броя на нивата включени в този ВЕЛИК БОЖЕСТВЕН ПЛАН. Защото, както вие знаете, това не засяга
преминаване от един дом в друг. Този ПЛАН включва въздигане на цялата планета и всички, които се носят на нея!

Блосъм: Аз ще се върна към Йиерархията след минута. Само да изтъкна едно твърдение ... вие казвате "всички, които се носят на нея". Има някои, които ЧУВСТВАТ / вярват, че тези, които не са пробудени, няма да "дойдат за пътуването" ... и все пак те са от / на планетата. Можете ли просто да се изясните ЧУВСТВАТА СИ за всичко това? Човек може да остане толкова много объркан с всички противоречиви "възможности" там.

Федерацията на Светлината: Бихме казали в НАШАТА ИСТИНА, че не би било БОЖЕСТВЕН ПЛАН, ако въпроса е някои от тях да бъдат оставени. Нещата са такива ... , че там където човек си е избрал да бъде в своето пътуване в този трогателен момент е точно това ... определено от неговия избор. Защото на тази планета, съществува доброжелателния фактор на свободната воля и следователно свободния избор. Това бе дадена на човечеството. Защо / как тогава би могло избора на човека ще бъдат оценяван по отношение на това дали той ще достигне по-нататъшно просветление на по-високо или по-ниско ниво?

Няма никой да бъде забравен в по-голямата схема на нещата.

Ние всички сме ЕДНО цяло. Как може част от ЦЯЛОТО да не се Възнесе? Ще наречете ли справедливо това да се прави разлика между различното темпо, което някои са си избрали, когато те напредват в СВОЕТО пътуване?

Блосъм: Така че, моля ви също да изясним това ... Твърди се, че ние се придвижваме към петото измерение ... физически ... ТАКА, ЧЕ ... дали отиваме някъде другаде?

Федерацията на Светлината: Не. Все още ВИЕ  ... вътре в себе си определено се движите напред. Това е доста трудно да се опише.

Блосъм: Моля, направете най-доброто си попадение ... ЧУВСТВАМ, че това е важно.

Федерацията на Светлината: Когато малко момиче мечтае как се омъжва и си представя този специален ден и всичко което той включва... тя си позволява да го "види" в окото на ума си. Тя се ЧУВСТВА като приказна принцеса в ума си... за това време, когато тя  си представя, че тя е "там" ... но все пак това събитие е в нейното бъдеще ... а не "настояще". Когато бъдещето пристигне в нейното НАСТОЯЩЕ, тя може или не може да бъде със същата рокля, за която тя винаги е мечтала’... в зависимост от това до колко "нейните мисли и идеи" са се променили, като тя се се е разходила в това "бъдеще". Тя ще бъде облечена в това, което е най-подходящо за нея в този съществен момент за нея. Когато тя се обръща назад към нейната мечта-визия от дете ... тя ще ПОЧУВСТВА, че душата, която тя е била тогава ... толкова отдавна ... не може да бъде отнесена към душата, в която тя сега се е превърнала. Разбира се, тя все още е същата ... все пак тя, както казваме ние, "е Израсла в душата си". Това води до появата на „СЪЩЕСТВО ОТ ВИБРАЦИЯ”, която отговаря на нивото на душата.

Много от вас откриват, че вече не могат да резонират с много от това, което някога са вършили. Не само, че вече не резонирате с това ... но и не можете да понасяте тази вибрация. Защото ... вашите вибрации са се повишили заедно с вашето разбиране и честотата на ЛЮБОВТА, която вие си позволявате да бъдете. Дори когато имате свободни дни ... вие не "потъвате" в нивото, на което някога сте били. Вие просто знаете, че имате един „лош” ден.

За нас ... в нашата ИСТИНА ... ето как ние избираме да ви дадем описание по най-добрия възможен начин за нас ... на ВАШЕТО ВЪЗНЕСЕНИЕ.

НЯМА / НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕДИН ПРОЦЕС НА ВЪЗНЕСЕНИЕ, КОЙТО Е СЪЩИЯ КАТО ДРУГИТЕ.

Понеже, тъй като сте отделен индивид ... може да го преживеете САМО КАТО отделен ИНДИВИД. Разликата ще бъде според нивото / честотата / вибрацията, която индивида е достигнал по това време.

Блосъм: Времето на какво?

Федерация на Светлината: Времето, когато на ниво вашата Земя... има трансформация – ПОВРАТНА ТОЧКА В СФЕРАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА. Никой... абсолютно никой НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ТОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ ... и все пак, то че ще бъде много по-вълнуващо за някои, отколкото за други, в зависимост от нивото на ЛЮБОВТА и разбирането, до което те самите са достигнали.

Блосъм: ЧУВСТВАМ се доста неловко като казвам това ... като се има предвид, че съм ви канелирала послание ... но има ОГРОМНА част от мен, която НАИСТИНА СЕ НАДЯВА ... НЕ ЗНАЕ ... НАДЯВА СЕ, че с идването светлия 21-ви Декември ... ние ще изпитаме нещо, което наистина ни позволява да РАЗБЕРЕМ, че "това" се е случило ... И все пак има толкова голяма част от мен, която се ЧУВСТВА малко като че ли: "Какво ще стане, ако ние просто кажем, че нещо се е случило ... подобно на прииждащ по-голям прилив на енергия и наистина планетите ще се наредят на една линия и ние ще забележим разликата в себе си с течение на времето" и т.н. ... С други думи ... с цялото ми уважение: "Какво ще стане, ако това се случи по същия начин, както винаги? ... И аз наистина МИСЛЯ така, с цялото ми уважение.

Федерация на Светлината: Какво ще направиш Блосъм? Ще се откажеш от живота? Съмнявам се, че това ще стане така. Ние се усмихвам, като казваме: "О вие маловерци".

Блосъм: Вие сте казвали това преди и е съвсем правилно да го казвате отново! Именно това имам пред вид, момчета ... нима не трябва аз ... от всички хора ... да бъда УБЕДЕНА, че всичко ще се промени на / около тази дата?

Федерацията на Светлината: Защо трябва да бъдеш убедена? Ние никога не сме молили теб или някой да следвате нещо сляпо. Защото ние искаме ... от най-дълбокото място на нашите души ВИЕ ДА БЪДЕТЕ ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ.

Разбираме също така, че не можете да споделяте ... в този момент ... нашата гледна точка по този въпрос. Но все пак ние ви казваме това ...

(Енергията става все по-силна)

ПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ.

БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ.

ТОВА, КОЕТО ЩЕ ДОЙДЕ НА ВАШАТА ПЛАНЕТА ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ДА СЪЗДАВАТЕ С ЛЕКОТА НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО.

ТО Е ПО ВАШИТЕ СИЛИ ... ЗАЩОТО ТО Е ВЪТРЕ ВЪВ ВАС.


СВЪРЖЕТЕ ВАШИТЕ ДУШИ С НАЙ-ВИСШЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ И ПОСВТЕТЕ МИСЛИТЕ СИ НА ТОВА НАЙ-ВИСШЕ ИЗОБИЛИЕ ОТ ИСТИНА И ЛЮБОВ.

НИЕ, КОИТО НЕ СМЕ НА ЗЕМЯТА ... ИМАМЕ ОТРЕДЕНА РОЛЯ. ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ ЕНЕРГИЯ И МИСЛИ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДАЧИТЕ СИ.

ТОВА, ЗА КОЕТО ВАШИТЕ СЪРЦА ВИКАТ И ПЛАЧАТ ... Е ВЪВ ВАС.

ТЪЙ КАТО СИЛАТА НА ТОВА ВСЕМОГЪЩО ЦАРСТВО НА СВЕТЛИНАТА СЕ ИЗЛИВА ВЪРХУ ВАС ... ВИЕ ОТНОВО СЕ СЛИВАТЕ СЪС СЪЩОТО КРАЛСТВО, КОЕТО Е ВЪТРЕ ВЪВ ВАС.

СЛИВАНЕТО НА СВЕТОВЕТЕ, ЗА КОИТО НИЕ ГОВОРИХМЕ ... ЗАПОЧВА ОТ ТАМ. ПОНЕЖЕ СВЕТА, КОЙТО СЕ НАМИРА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС ... ЩЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ ОТНОВО СЪС СВЕТА, КОЙТО НИЕ ВИ ИЗПРАТИХМЕ И ЗАЕДНО ЩЕ СЪЗДАДЕМ НОВИЯ СВЯТ.

ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА.

НА ТЕЗИ, КОИТО СА С УМОРЕНИ СЪРЦА, НИЕ ИЗПРАЩАМЕ ЕНЕРГИЯ, ЗА ДА ИЗМИНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА МИЛЯ.

ДРЪЖТЕ НИВОТО НА ДУХА СИ В БАЛАНС.

НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ В ТОЗИ ПОСЛЕДЕН ЧАС. ВИДЯХМЕ ДА СЕ КОЛЕБАЕТЕ В ПОНЯКОГА И НИЕ КОПНЕЕМ ВИЕ ДА ПОЧУВСТВАТЕ ОНОВА, С КОЕТО НИЕ ВИ ОБГРЪЩАМЕ.

ИЗТОЧНИКЪТ НА ЦЯЛОТО ТВОРЕНИЕ НЯМА / НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОСТАВИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ САМИ.

ТОВА Е БОЖЕСТВЕН ПЛАН.

ВСИЧКО, КОЕТО Е ... Е БОЖЕСТВЕНО.

ЗАЩОТО ВСИЧКО ЩО Е ... Е ОТ БОЖЕСТВЕНОТО. НЯМА НИЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.
СЛЕДОВАТЕЛНО ... ВСИЧКО Е ЧАСТ ОТ  ТОВА БОЖЕСТВЕНО НАЧАЛО И НИЕ СЕ ИЗДИГАМЕ ЗАЕДНО ... ЗАВИНАГИ СЕ ВЪЗНАСЯМЕ.

ЗАЩОТО НЯМА НАЧАЛО И НЯМА КРАЙ ... САМО РАЗВИТИЕ. ДОРИ И ОТ ЕДИННИЯ ИЗТОЧНИК ОТ КЪДЕТО ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ДОШЛИ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ.

ВИЕ НЯМА/ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ СЪЩИЯ ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СИ У ДОМА. ЗАЩОТО ДОМА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪЩИЯ.

ПОНЕЖЕ ВИЕ ... ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС Е ПРОМЕНИЛ ДОМА СИ, ТАКА КАКТО САМИ СТЕ СЕ ПРОМЕНИЛИ. ВИЕ СТЕ ПРОМЕНИЛИ ЦЯЛОТО ... ОТ САМОТО НАЧАЛО, КОЕТО НИКОГА НЕ Е ЗАПОЧВАЛО ДА КРАЯ, КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШИ.

ДАДЕНА ВИ БЕ СВОБОДНА ВОЛЯ, ЗА ДА ИЗРАЗИТЕ / ИЗПИТАТЕ ЛЮБОВТА САМА ПО СЕБЕ СИ ...
ДА ТРАНСФОРМИРАТЕ ЕНЕРГИЯТА НА ВСИЧКО, КОЕТО Е ЛЮБОВ ... ВСИЧКО Е ЛЮБОВ ... В ПО-ВИСОКО НИВО НА ВАС САМИТЕ, ТЪЙ КАТО ИЗРАСТВАТЕ ПО-ВИСОКО В СЕБЕ СИ. СЛЕДОВАТЕЛНО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ ... ЗА ВАС КАТО ЕДНО ЦЯЛО ... ТРЯБВА ВИНАГИ ДА ДОСТИГАТЕ ПО-ВИСОКО НИВО ЗА СЕБЕ СИ / НА ЛЮБОВТА САМА ПО СЕБЕ СИ ...... ВЕЧНО.

Блосъм: Благодаря ви. ИМАМ ЧУВСТВОТО, че може би това бяха НАБЛЮДАТЕЛИТЕ на НАБЛЮДАТЕЛИТЕ на НАБЛЮДАТЕЛИТЕ! Усещаше се силата на енергийната сигурност.

Федерация на Светлината: Ние можем да потвърдим това ... но все пак ние ще го изразим по начина, според който ние сме от една и съща степен ... все пак има три нива в този клас и ние сме някъде по средата!

Блосъм: Ами наистина ви благодаря отново за това взаимодействие. Така че, ако обобщя ... основно ... вие казвате, че ще има "Явление" ... Не сте дали  дата ... и това явление ще ви придживи всеки един от нас на по-Високо ниво от самите нас ... без значение на какво ниво сме ... по това време.

Федерация на Светлината: Бихме искали също така да добавим, че за някои които са избрали да са спящи ... трябва да има "Велико Разкриване". В зависимост от ИСТИНАТА за душите им и пътят, който са пропътували ... тя може да се окаже такава, че те изведнъж НАПЪЛНО са се пробудили и може да се окажат автоматично на по-Високо ниво, отколкото човек, който е изучавал техния духовен път в продължение на много години. Не става въпрос за това дали човек трябва да прецени тяхната позиция в тази велик схема ... понеже вие не знаете други пътувания и за това, което е било дадено и получени по пътя.

Има толкова много от вас, които са избрали да служат по толкова много Божествени начини. Има толкова много от вас, които копнеят да осъществят този избор.

Скъпи души ... Братя и Сестри ... ние сме ЕДНО СЕМЕЙСТВО НА ЛЮБОВТА ... така че много скоро вие ще стъпите на Новия Път. Историята няма да се повтари. Това е отредено.

Тези от вас, които дойдоха да служат, ще се отдадат на служение. Сърцата на такива служители ще преливат от ЛЮБОВ и отдаденост на това служене.

Съберете силите си ... пейте от сърце и отдайте благодарност по Нов Начин.
СТАНЕТЕ БЛАГОДАРНОСТ.

ПРЕЛИВАЙТЕ ОТ БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ СЪЗДАНИЕТО, КОЕТО СТЕ ... КАТО СЛУЖИТЕ В ПОЗИЦИЯТА, В КОЯТО СТЕ.

НАГОРЕ И НАПРЕД НИЕ СЛУЖИМ ЗАЕДНО ... КАТО ЕДНО ЦЯЛО ... В БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ.

Блосъм: Благодаря ви много. Наистина имах нужда от тази допълнителна стимулация. Още веднъж се ЧУВСТВАМ ... малко неразположена поради всичко това ... и това ме кара да се ЧУВСТВАМ още по-неразположена да се ЧУВСТАВАМ неразположена ... ако знаете какво имам предвид.


Федерация на Светлината: ДО НЯКЪДЕ сме наясно!

Блосъм: ОБИЧАМ ВИ. Благословии и благодарност за тази позиция, в която аз служа. С любов и благодарност.


Уеб-страница: Blossom Goodchild 

 Превод :Helis

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони