Monday, November 5, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 04.11.2012 Моментът на вашия квантов скок се приближава много бързоSpanish        Portuguese

Отново ви виждаме в издигащите енергии на отварящ се портал, това е главният портал единадесет-единадесет. Чуваме, как всичко тътне наоколо. Но също така забелязваме, че дори вие сами чувствате относителната лекота, с която сега използвате тези енергии. И ние това ви говорихме по-рано, нали?

Промените, които забелязвате в себе си, ако искрено и честно им обръщате внимание, сега стават като вихър. Вероятно ви е трудно да ги поддържате. Не се безпокойте. Не сте на състезание и не е необходимо да се броят точки.

За някои от вас се случва толкова много, че имате чувството, че почти не спите. Това е, защото започвате все повече да осъзнавате това, което прави вашето разширяващо се съзнание, докато спите. Вашето намерение, изразено към вашия висш Аз и към вашия Създател, може да усили това, ако вие желаете.

Както нееднократно е казвано, “Каквото горе, такова и долу.” Сега искаме да ви дадем малка прогноза. Вашите учени вече описаха, какво се нарича квантов скок. Според вашето разбиране, възбудени електрони ще повишат честотата си до определена точка и после ще “прескочат” на нова орбита.

Е, вие повишавахте своята честота в течение на известно време. Моментът за вашия квантов скок се приближава много, много бързо. Нищо не би могло да ви подготви за новия свят, за който ще се събудите. Всичко, което слушахте от нас, ще е истина, и все пак не може да се опише с думи това, което ще изпитате. Нека ви кажем, че нашата радост по това време ще бъде толкова голяма, колкото и вашата.

Вашето пътешествие през този план на съществуването е високо оценено, но вие много ни липсвате. Ние ви обичаме, братя и сестри. Сега бързайте към дома.

Живейте в любов и светлина до следващата ни беседа. Хубав ден!


Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони