Thursday, November 1, 2012

СаЛуСа: Посрещнете ни без страх


31 октомври 2012, Steve Beckow
В края на своето изказване на конференцията в Седона в сряда в 16:00 ч. Майк Куинси ми предаде спонтанно съобщение от СаЛуСа. Майк не го предаде като директно съобщение от СаЛуСа, а ми предаде това, което СаЛуСа му е казал лично.
____________________________________

Благодаря ви, скъпи приятели, че дойдохте в Седона. Аз говоря от името на СаЛуСа, който иска да каже, че те са повече от благодарни на хората, които дойдоха в Седона. Вие създадохте много повече светлина от преди, която ще обиколи Земята и ще помогне за ускоряването на еволюцията на тази планета.

Силите на корабите-майки и други кораби са толкова близо до нас сега. Те наблюдават всичко, което се случва на Земята. Нивата на съзнанието никога не са били толкова високи като сега и когато достигнат критична маса, ще има експлозия от светлина на Земята. 

Те в никакъв случай не искат извънземните да бъдат представяни като превъзхождащи ни същества. Те идват като равни и когато дойдат, ще имаме голям празник. Те ще продължат да са с нас след Възнесението. Те искат да станем част от техните планове за бъдещето, имат да ни предложат много неща и искат да ни извисят на по-високи нива, които са описали.

Те искат да ги посрещнем без страх. Когато дойдат на Земята, няма да направят нищо, което би ни навредило или да доведат хората до състояние на страх. Но те знаят, че тъмните сили винаги са се опитвали да насаждат страх за тяхното присъствие.
Те искат ние да се развием много бързо, така че да могат да ни предадат предимствата от технологиите. Сирианците искат да се срещнат със Сирианците сред нас, Плеядинците искат да се срещнат с Плеядинците сред нас и т.н. След Възнесението някои от нас ще получат възможност да се върнат на своите планети. Това е избор, който ще направим. Нашите истински семейства са извънземни, които сме оставили, когато сме решили да дойдем като доброволци на тази планета да помагаме за Възнесението.

Те ни познават добре. Нощно време някои от нас отиват да се срещнат с тях на техните кораби, но когато се връщаме, те изтриват спомените ни за тези срещи, защото спомените за техните технологии и за топлината и комфорта биха ни отвлекли твърде много от нашата работа на Земята.

Дори сега те не искат да смущават работата в крайните времена. Те са много горди от работата, която работниците на светлината са свършили и дори сега те присъстват с техните духовни водачи. Те са на наше разположение като наши водачи и ако могат да ни помогнат по някакъв начин, ще го направят. Когато те са покрай нас, те се опитват да ни въздействат.

Те не са много склонни да посочват дати, но всичко ще дойде в много скоро бъдеще. Те предпочитат ние да позволим на нещата да протичат и да приемаме нещата каквито са, защото всичко това е за нашето най-голямо добро.

СаЛуСа ни благодари за нашия интерес. Той е гласът на първоначалната група, която е дошла от корабите-майки. Те не действат отделно. Те действат като екипи. Тази екипна работа ще се случи и при нас в близко бъдеще.

Човечеството работи много усърдно през последните няколко години за сближаването на всички раси така, че да станат едно. СаЛуСа не иска да бъде разглеждан като идол. Той не се смята за нещо специално. Но той се радва, че ни помага със своите съобщения. Той признава, че информацията в много от съобщенията се повтаря, но това е неизбежно.

Той може да ни види сега. Той може да види нашата любов, нашата светлина, нашите аури. Той вижда чудесни хора, които се обединяват и създават удивително въздействие върху хората по света. Галактиците ценят нашите усилия и се приближават все повече и повече към нас.

В миналото не е имало време, когато хората да са ценили тяхното присъствие. Страхът преобладаваше пред любовта, но това се промени. Колкото повече любов имаме, толкова по-лесно ще е за тях да дойдат.

С това СаЛуСа завършва своето съобщение, но ще се върне отново в понеделник и ще продължи. Първоначално нямах намерение да предам съобщение, но когато те говорят, трябва да предадеш тяхното послание.

Може би друг път ще продължа с това директно предаване на съобщения. Никога не съм бил в подобна ситуация. Обикновено пиша на компютъра и това сега е много различно усещане за мен.

Превод: Лусесита


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони