Friday, November 16, 2012

Подаръкът 15 ноември, от Sophia LoveMy Photo 
 
 
Днес в Австралия (утре в САЩ) е рожденият ден на един ангел и ние получаваме подарък! Моят първороден син, който е по-стар и толкова по-мъдър от мен, отколкото бях аз, когато той се роди, написа любовно писмо за света.

Насладете му се, споделете го и изпратете вашата собствена светлина на любовта “там долу” (към Австралия). Той би се зарадвал на това!

Ето неговото писмо:

Вече е след полунощ, аз съм на 28 години сега, и аз те обичам. Няма значение кой си. Няма значение как се казваш, как изглеждаш, къде живееш или какво си направил с живота си досега. Обичам те, защото това е избор, защото това е моето дадено ми от Бога право да правя това, защото от мен зависи да реша да използвам или не силата на сърцето си.
Обичам те, защото така избирам, не защото те познавам, не защото мисля, че си велик, не защото мисля, че аз съм велик, а защото всички сме свързани. Ние не сме разделени. Повтарящият се цикъл на човечеството на самопричинена болка не се случва на някой друг, а се случва на всички нас, точно сега.

Обичам те, защото аз избирам това, защото знам, че щом достатъчно много от нас направят този избор, цикълът ще бъде прекъснат. Това е всичко, което е необходимо. Ти няма нужда да си специален или невероятен, защото ти си специален и си невероятен.

Не е нужно да имаш пари или да направиш първо нещо друго. Всичко, което трябва да направим, е да прегърнем винаги готовата, винаги достъпната всемогъща сила, която живее вътре в нас и от там да прегърнем света. Избери да обичаш. Избери да бъдеш мил, внимателен, любезен. Помагайте си един на друг, питайте как сме, намерете начини да направите днешния ден по-хубав, отколкото вчерашния.

Обичам те, защото аз избирам това, защото знам, че щом достатъчно много от нас направят този избор, цикълът ще бъде прекъснат, защото така действа това. Любовта премахва всички ограничения, любовта храни всяка гладуваща душа, любовта връща вярата на всеки уморен човек, сломен от болката на разделението.

Това е, което прави любовта, ето как тя действа, и това е начинът, по който нашият свят ще еволюира. По пътя на любовта е истинското пътешествие на човешката еволюция - ние не се развиваме с техника, или с пари.

Ние не се развиваме с подводни изследвания, с пребиваване в космоса, или с генетично модифициране. Ние не се развиваме чрез спорт, или музика, или изкуство, не чрез поезия, танц, медитация или метафизика. Всяко от тях, доколкото е средство за творческа изява на любовта, може да служи като средство за нашата еволюция, но формата не е същността, каната за вода не е вода, и една празна чаша няма да утоли жаждата ни .

Любовта е, която изпълва всичко със свещена сила, любовта е, която изпълва самия живот със смисъл.

Обичам те, защото аз избирам това, защото знам, че щом достатъчно много от нас направят този избор, цикълът ще бъде прекъснат, защото така действа това. Обичам те, защото загубихме достатъчно време да разследваме какво не работи, и сега ние сме готови да правим това, което действа.

Обичам те, защото аз загубих достатъчно време да разследвам какво не работи, и аз съм готов, сега, да правя това, което действа. Ела с мен!

Честит Рожден ден, любов!


Превод: Лусесита

http://www.lightworkerseries.blogspot.ca/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони