Wednesday, November 28, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 27.11.2012

Гледайте първите струйки на удивителните изменения и знайте в сърцата си, че тези струйки ще се превърнат в голямо наводнение

 
 Spanish          Portuguese
Michael
 Ние усещаме сега вашето очакване и вашите усилия да се подготвите за портала 12-12. Моля ви, не изпадайте в стрес по този повод, скъпи мои. Вашият курс е избран от вашето желание и от вашите намерения.

Ние работим с вас всеки момент, особено докато спите. Сега вие се намирате в потока толкова уверено, че за вас е достатъчно да си позволите да бъдете носени от течението. Бихме ви помолили през следващите няколко дена да използвате във въображението си три картини.

Първо, моля ви, мислете колкото може по-често за това, че вие сте здраво свързани с енергиите на вашата скъпа Майка Земя. Нашият канал използва картината на огромна система от корени, като тази на голямо дърво. Това ще работи много добре, ако, разбира се, нямате друга собствена картина.

После, понеже усещате чудесния поток от безусловна любов, която ви обгръща, моля представете си как споделяте тази любов с всички работници на светлината по цялата планета.

И накрая, вдишайте в сърцето си, усетете вашата любов и благодарност за всичко, което се случва, и изпратете тази благодарност към източника на вашия живот. Бъдете благодарни за всичко, което сте и което ставате. Насочете вниманието си към това, което чувствате в тези моменти, поседете в това състояние, абсорбирайте го във всяка ваша клетка.

Някои от вас, повечето от вас, получават моментни проблясъци, намеци, моменти на озарение за това, което може би се приближава към вас. Това ще се разширява, бавно за някои, експлозивно за други. Насладете се на това, радвайте му се, но засега го задръжте мълчаливо в сърцата си. Оставете тези енергии да растат във вас. Вие ще разберете, кога да ги споделите.

Междувременно, понеже се приближава цунами от вътрешни промени, моля ви очаквайте ги с радост и любов. В края на краищата, това е отговорът на вашите колективни молби и на надеждите на милиарди хора в продължение на огромни цикли от вашите времена. Гледайте първите струйки от удивителни изменения и знайте в сърцата си, че тези струйки ще се превърнат в огромно наводнение.

Сега дръжте здраво ръцете ни и се пригответе да влезете във вашето бъдеще. Дръжте ни в сърцата си, както ние ви държим в нашите сърца.

Хубав ден!


Превод: Лусесита


Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към
http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/27/see-the-first-trickles-of-wondrous-change-and-know-in-your-hearts-the-vast-floods-are-following-channeled-by-ron-head/#more-2250

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони