Monday, November 12, 2012

Създадена е сила за мир. Подхранвайте грижливо нейния зараждащ се живот. 
 Spanish        Portuguese
Michael
 В този ден, единайсет-единайсет, енергиите на портала 11-11 са отворени напълно. Ние наблюдаваме как множество хора се съединиха и ще се съединяват един с друг в медитация и визуализация, съединявайки се с кристалната решетка на Майката Земя.
 
Това е началото на обратното броене, така да се каже, последните няколко главни стъпала, водещи към 21.12.2012. Имате много, много очаквания за този ден. Тези надежди, мечти и очаквания ви водят напред и имат изумително въздействие върху вашето съзнание.

Ще мине известно време, преди да осъзнаете напълно степента на измененията, които вие внесохте в бъдещето на вашия свят, но измененията, които създадохте във вашия собствен живот, са и ще бъдат напълно очевидни, най-малкото за вас самите. Това, че много от тях са невидими за тези, които ви гледат, не е важно. Фактически, вие в немалка степен променихте и тяхното съзнание. И с времето те ще разберат това.
 
Днешното съобщение ще е кратко, но не маловажно. Ние ви молим да разберете мащаба на това, което направихте и продължавате да правите. Освен това искаме да ви поздравим и още веднъж да потвърдим нашата готовност да ви помагаме през тези последни няколко седмици. Вашият прогрес се забелязва и следи из целия космос. Вие не можете да видите какви въздействия оказвате върху ВСИЧКО, но те са много реални. Понеже сега отворихте сърцата си за енергиите на Източника, отворете ги и един за друг. Беше създадена сила за мир. Подхранвайте грижливо нейния зараждащ се живот.

Скоро ще продължим. Хубав ден!


Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Вие можете да копирате и да разпространявате този материал само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Източник
:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/11/a-force-for-peace-has-been-created-nurture-its-budding-life-carefully-channeled-by-ron-head/#more-2170

http://forumlight.ru/ron-head-t357-30.html?sid=9692a630b231b27f32054470eabdd6fe#p29420

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони