Saturday, November 3, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 02.11.2012



 
Моля ви, престанете да скачате насам-натам

 
Spanish        Portuguese


Добро утро. Сега ще обсъдим вашето нарастващо чувство за приближаващите промени. В това вие сте абсолютно прави. Вие се оглеждате наоколо, опитвайки се да откриете техните първи проявления, нали?
 
Ние почти постоянно слушаме въпроса: “Кога? Кога?” И също толкова често ви казваме, че това се случва сега. Да, знаците са навсякъде около вас. Но всичко това, което чувствате, ги засяга по съвсем незначителен начин.
Причината за подобни ваши чувства - а тези чувства са силни, също като вас – е в това, че вие наистина усещате този обем от масивни изменения, създадени от вас и които вие продължавате да създавате в себе си. Вие молихте и молихте да се случат определени неща и сега започвате да усещате тяхното проявления във вашето съзнание. Това се усеща като нещо огромно и неизвестно само от страната на завесата на вашето разбиране, нали? Това е абсолютно перфектна картина на истината за това.

Ще ви кажем, че в действителност вашият интерес към тези съобщения (нашите беседи) показва, че вие сте поели определени задължения, които ви придвижват все по-близо до разбирането за този човек, който вие създавахте в продължение на много-много животи. Мнозина от вас мислят, че знаят какъв е този човек. Но удивителната истина се състои в това, че даже тези, които са се събудили най-много, едва сега започват да показват, колко са поразителни и възхитителни.

Вие също така внезапно ще откриете безграничния живот, който дори не може да ви бъде описан. Ние можем да кажем, че вие ще сте способни да усещате това и това, но докато вие сами не го почувствате, това няма да означава нищо за вас. Това прилича на опита да се опише с думи ароматът на шоколада. Опитайте. Мислите ли, че е възможно?

Ами ако ви кажем, че ще можете да осъзнавате няколко измерения едновременно? Ако вие в този свой живот нито веднъж не сте виждали друго измерение, какво ще означава това за вас?

Ако ви кажем, че ще помните всичките си животи, или това, което е било между животите, или вашия галактически произход, какво ще означава това за вас?

Всичко това е истина. Всичко това изглежда удивително. И всичко това служи за това да запази вашето внимание фокусирано върху вашето възнесение. Но във всички случаи главната цел е друга.

Главната цел за вас е най-накрая да превърнете това дребосъче, което се преструва на ваше Аз в това великолепно Аз, което сте вие в последно време, и после да живеете от позицията на това Аз. Ако това се приближаваше, как мислите, щеше ли да се усеща като приближаването на нещо огромно и великолепно? Не е ли това, което усещате сега? Дали е така, или не, но звучи правдоподобно?

Моля ви, престанете да скачате насам-натам. Разбира се, ние се шегуваме. В действителност, ние скачаме заедно с вас. Вие сте много, много близо сега. Така че защо да не носите това чувство за приближаващия се празник през целия си ден и защо да не го споделите с вашия свят? Няма нужда да говорите за това. Просто го носете. Това е заразно. Ще заразите всички.

Ние ви обичаме, скъпи души. Скоро ще продължим. Хубав ден.

Copyright © Ron Head. Всички права запазени. Вие можете да копирате и разпространявате този материал само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/02/please-stop-jumping-up-and-down-channeled-by-ron-head/#more-2091

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони