Tuesday, November 6, 2012

Архангел михаил и Йешуа – Любовта Пое Нов Скок – Предадено чрез Фран Зепеда – 4-ти ноември 12 г

Архангел Михаил и Йешуа:



Привет мили мои. Ние сме тук пред вас , днес , за даговорим за Любов; да отново, защото вие постъпвате в нова фаза на капацитета си да абсорбирате и уголемявате. И на това ние казваме Браво!

Поздравяваме ви за вашето постоянство и вашата твърдо характерност във това че останахте до край и сърцата ви останаха на свързани към чистотата на Любовта дори и когато сте изтощени и искате да спрете. Вие не го правите, и за това ние ви изпращаме нашата безмерна благодарност.

Разрешете си да си отпочивате периодично на това стръмно пътешествие, защото това не е нещо за коетотрябва да се колебаете изобщо. Запазвайки темпото с което сега се впускате може по някога да е трудно и след като се грижите за физическите си тела в същото време докато увеличавате светлината коефициентна в Светлинните ви Тела, трябва да се обърне внимание да се запазят и двете здравословни и цялостни.
Сега бихме искали да ви отнесем на пътешествие по – дълбоко в Любовта. Може би сте забелязаличе присъствието ни заедно със това на всички Възнесени Учители и всички Създания от Духовният и Галактичен Свят, завлизад във полезрението и усещането ви още по – вече сега. Дори и тези които се чувстват сякаш не са в контакт с нас получават нюанси и чувства от нашето присъствие.

Ние казваме на тези които се чувстват сякаш не контактуват с над, да се успокоят ида се абсорбират в Светлината и Спокойствието, и ще ни съзират по – често ако упражняват това.
Дори и ако все още не ни възприемате, вие ставате все по – свързани със Висшето си Аз и със Източника. Връзката става все по - силна дори и в момента и от това и със това, вие поддържате по – великото чувство за това да  познавате своята велика Божественна природа, заедно с цялото знание и интуиции които ви разрешават да сте в Мир и в Едно с всичко.
И с това идва по – велико осъзнаване на това какви наистина е Любовта. Това сте Вие. Това е ваше по право. Това е мотивацията ви за всичко което вършите, мили сърца. Вие чувствате това, и вие участвате в това и вие сте ОТ това. Вие сте Любов във всеки аспект на съществото си.

Това не е нещо отделно вече, както и вие наблюдавате. То е във самотови същество. Това което ви прави живи. То е дълбока част от същността ви. То е причината ви за живот. То е всичко от ковто се нуждаете за да се движите напред.

Докато се приготвяте за още по – вече приток на енергия в идните дни, ще ви послужи добра да се успокоите и отпуснете във чувството и знанието да сте в Любов, и От Любов. Задръжте се в центъра на вселените и се къпете в блясъка който е вашата Божественна Същност и усетете разширяването на съществото си докато релаксирате в присъствието и истината за себе си като издигната единица на прекрасни пропорции, от и със толкова дълбока Любов за себе си и за всички създания, съзнателни и несъзнателни през всички вселени.
Вие започвате да схващате и разбирате дълбоката Любов която винаги сме изпитвали йъм вас и за това, че вие сте същите като нас, вие започвате да узнавате, усещате и поддържате тази съща дълбока Безусловна Любов към всичко насреща ви.

Това става такава част от вас че скоро може да стане не възможно да се различите от нас, защото както винаги сме ви казвали, ние сме Едно. Но сега го разбирате на по – дълбоко ниво, и за това, ние  ви аплодираме.

Вие сте разкошни и ние дължим спасението на Майката Земя на вас и ви заклеваме нашата неуморна подкрепа и вярност, завинаги и винаги.

Ние сме завинаги ваши любящи и всеотдайни другари в Мир и Любов,

Архангел Михаил и Йешуа




Предадено чрез Фран Зепеда.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони