Thursday, November 15, 2012

Обама 44 победи и още 44 дни до Възнесението! 7-ми ноември, 2012 Публикувано от Стив Бекоу


Актуализирано с настоящото съобщение на СаЛуСа.

Сега е 22:00 ч. Тихоокеанско време, вторник, 6 ноември 2012 г. и Мит Ромни призна поражение си в президентските избори в САЩ. Той съобщаи, че се е обадил на президента Обама и го е поздравил за победата му.

По това време, народния вот е 49% към 49%. В цифри това са 51, 341, 990 гласа за Обама срещу 51, 092, 409 гласа за Ромни. Въпреки това, има 303 изборни места за президента Обама и 203 за Мит Ромни. Кандидатът се нуждае от 270 избирателни места, за да спечели.
Резултатите бяха почти повторение на тези от 2008 г.
Невъзможно е за мен да дам стандартни политически анализ, който може да обсъжда какво може да се случи през следващите четири години и т.н., защото знаем, че въпросите ще се променят необратимо и към по-добро само за шест седмици. 44-ия Президент на Съединените щати е преизбран само 44 дни преди Възнесението.

Изглежда, в ретроспекция, че ураганът Санди изигра голяма роля в преизбирането му, като спря инерцията на противника му, Мит Ромни, принуждавайки губернаторът Ромни да седне в кулоарите, докато Президентът присъства на задълженията си, които само той можеше да осъществи. Отрицателните реклами от страна на републиканците, също изглежда да са имали обратен ефект.
Въпреки това, ако народния вот е окончателен арбитър на изборите, можем да очакваме да видим спорния резултат в рамките на няколко месеца. Аз лично винаги съм се противопоставял на избирателната система с електроален колеж (и все още го правя), но тази система е била средство в този случай, която гарантира преизбирането на Президента Обама.

Президентът е изправен пред разединен Конгрес, тъй като демократите контролират Сената, а републиканците контролират Камарата, но скоро това ще бъде въпрос от малко значение, когато цялата основа на политическия процес в страната и във всички останали страни се реорганизира и корупцията и несправедливите закони изчезнат от планетата.
Президентът Обама е бил буквално атакуван от момента на избирането му до наши дни от една добре смазана машина, която вярвам, че е съставена от Републикански и Демократически политици, които са заплатени от илюминатите, обсебващите медии, азбучните агенции (alphabet agencies), части от армията и ръководството на финансовите, търговски, образователни, религиозни, здравни и социални институции.

Много, много хора, включително и служителите на Светлината, са купували от аурата на негативността и са приели дезинформацията, изтичащи от медийте, които са собственост и в услуга на илюминатите. Моята надежда е, че скоро ще имаме доказателства за Акашовите Записи, за да разкрият какво е истинската история на тази епоха. Вярвам, че историята ще покаже, че Президентът е направил някои грешки, но беше повече или по-малко блокиран при всяка ползотворна инициатива на коалицията на силите на илюминатите, които се нареждат срещу него.
Наша гледна точка трябва да вземе под внимание подготовките за Златния век. За разлика от умниците, спекулациите ще бъдат около ролята, която Президентът Обама се очаква да се играе през есента при падането на останалите илюминатите и при спечелването на световния мир и просперитет.

СаЛуСа предвижда победа за Президента.
"В САЩ президентските избори са към своя край, и Президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе в Златния Век.
"Досега сте видели малко от истинските му способности или желание да допринесе за Световния Мир. Тъмните сили може да са използвали своите методи, за да определят свой избор, но ние служителите на Светлината не можем да продължим без да се убедим, че  нашия избор ще успее този път. Това е победа, която е гарантирана. "(1)

Архангел Михаил ни информира, че преизбирането на Pрезидента е сигнал, че събитията наситина започват да се случват: "Да, това ще активира вихрушката " (2) И СаЛуСа потвърди, че повторното-изборане на президента Обама ще бъде сигнал за това, че нещата наистина започват да се случват:
"... И тогава наистина ще видим как нещата се оформят. Наистина ще бъдетe доста изненадани от това, когато нещата наистина започнат да се случват. Има само няколко седмици, за да извършите каквото е необходимо и за да въведете нов период в живота си. Бъдете готови за промените, така че да сте в състояние да се настроите към тях без всякакво затруднение. Те не са предназначени да направят живота ви труден, но го подобрят отвъд най-смелите ви мечти. "(3)

В съобщение получено, докато Обама водеше, но все още не беше признат като преизбран Президент, СаЛуСа заяви:
"Вълнението расте в очакване на следващите седмици, като първата реална стъпка към Възнесението се задава тъй като Обама държи позицията си по отношение на ръководството на Президентските Избори. Всичко много зависимост от резултата, но хората не са били измамени от странното поведение на опозицията.
"Те признават в Обама искреното му желание да работи за хората, и да видим неговите постижения, независимо от опитите да бъдат отречени. Приливът се обърна, тъй като хората се събуждат за истината и сега са по-интуитивни при избора на своя лидер. Налице е също така силно чувство, че е време за мащабни промени, които ще ви отведат в Новата епоха. ...
"Предлагаме ви да си вземете бележка до тук от това, което Обама казва, тъй като ще получите първите ясни признаци от човек, който вече е в състояние да върви напред безпрепятствено. Досега той е бил затрудняван по целия път и дори дискредитиран, когато той е направил решенията, които са били от полза на хората. Нека реалият Обама да загуби, тогава ще видите ръководството, което ще ви отведе напред с голяма скорост. "(4)

В одобрителната си реч Президентът Обама каза, че "ние сме едно американско семейство и се издигаме и падаме като една нация, един народ. ... Независими дали сте вдигали лозунга на Обама или лозунга на Ромни, вие бяхте упорити и направихте разликата. ... Ние [Ромни и Обама] може да сме се борили яростно, но това е само защото ние сме загрижени дълбоко за тази страна. "Хората в тази страна се борят и умират само за шансовете да спорят в тази страна и да подават гласовете си, заяви той.
"Тази страна работи само когато ние приемем определени задължения ... сред тях са любов и милосърдие и дълг и патриотизъм. Това е, което прави Америка велика ". Аз гледах на това като на напомняне на забележката на Джон Кенеди:". Попитайте какво не може вашата страна да направи за вас "

Той репетира своите истории - запазена марка благодарение на отделните американците, като едната от тях се отнсяше до едно фермерско семейство, която щеше да загуби всичко, което притежаваше, за да плаща медицински сметки за дъщери си, ако не беше здравната реформа.
"Надеждата е това упорито нещо вътре в нас, която настоява, че нещо по-добро ни чака докато имаме куража да продължим да работим, за да продължим да се борим." Той даде висока оценка на хората, които той представлява и които са гласували за него, включително и на широкия спектър от малцинствата и завърши с лозуинга "Аз вярвам", който напомняше на Мартин Лутър Кинг.
Това може да бъдат последните американски избори в три измерната история. Обратното отброяване за Златния век започва най-сериозно. Аз лично очаквам най-големите събития да започнат много скоро и за всички нас, които ще бъдем толкова заети, колкото  можем да си представим.

Footnotes

(1) SaLuSa, Nov. 5, 2012, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(2) “Archangel Michael: This Election Will Clear the Way for Obama,” at http://the2012scenario.com/2012/11/archangel-michael-this-election-will-clear-the-way-for-obama/
(3) SaLuSa, Nov. 5, 2012.
(4) SaLuSa, Nov. 7, 2012.
 http://the2012scenario.com/2012/11/obama-44-wins-with-44-days-to-go/#more-151350

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони