Tuesday, November 6, 2012

ЯПОНИЯ Е НАЙ-НОВАТА НАЦИЯ, КОЯТО ПОЛУЧИ ПАКЕТА ОТ КОСМИЧЕСКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ


Публикация от 6 ноември 2012:

Фондацията Кеше с гордост обявява, че от петък 2.11.2012 народът на Япония е най-новата нация, която е получи технологиите за космически кораби чрез USB флаш-памет от Фондацията. Този наш дар от технологии е предаден на посолството на Япония в петък, 2.11.2012 в 13:30.

От този ден народа на Япония може сам да си помогне в почистването на ядреното замърсяване във Фукушима, използвайки гравитационната космическа технология.
Японците ще могат да предотвратят всякакво изтичане на радиация в атмосферата, във водата или на земята.

Трансфер на технологии към правителството на Япония позволява на нацията да развива собствената си нова система за снабдяване с енергия.
Това прави тази нация независима от вноса на енергия.
Японският народ ще може да бъде напълно независим в енергийно отношение, тъй като материята, която ще може да му осигури тази енергийна независимост може да се събере в една шепа.

Съдържанието на всички USB флаш-памети е еднакво за всички народи и е точно същото, каквото е копирано от един и същи майчин оригинален файл. Затова всички народи с бързи темпове получават еднакво пълен пакет от патенти, включващи в тях и проекта на ядрения реактор от фондация Кеше.

Поздравяваме народа на Япония за придобиването на USB-флаш-паметта. Предложили сме на правителството на Япония нашата пълна технологична подкрепа за постигане и реализиране на технологията възможно най-бързо като помощ заради сегашното състояние във връзка с ядрения проблем на страната. Трансферът на технологиите към Правителството на Япония бе направено без базови такси и като безплатен подарък от фондация Кеше за трудолюбивия народ на Япония. Ние приветстваме народа на Япония за неговото присъединяване към програмата за космически технологии.  

Mехран Т.Кеше, основател на фондация Kеше

Превод: Миоджералвомбо

Днес 6.11.2012 една от най-напредналите нации на Африка ще получи своя ключ (USB стик).
На 7-ми, една от водещите нации на Азия ще получи своя USB стик в центъра на Фондацията.

Поискайте от вашите посолства да откликнат и ключът ще бъде даден и на тях.

В четвъртък 8-ми една европейска и една азиатска нация ще получат своите USB стикове.

Вашите посолства трябва да се свържат с нас по съответния канал и ще им бъде отговорено.

Те имат всички наши координати за контакт, или могат просто да изпратят e-mail на:

info@keshefoundation.com

Ние се надяваме до края на седмицата 50% от световните правителства да получат технологиите като техни собствени. Ние ще съобщаваме ежедневно нациите, които за заявили и са получили техните USB стикове.

Мехран Т. Кеше

Превод: UNA

Източник:

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони