Wednesday, November 21, 2012

На 22.11.2012 в 13.11 ч. за България: АКТИВАЦИЯ НА ЕДИНАДЕСЕТАТА ВРАТА 11:11


Разпространете широко!

Време е да се издигне вибрационната честота на тази планета на следващото ниво! Затова ние ще се съберем в групи, по двойки или индивидуално, за активиране на Единадесетата Врата 11:11 в повратната точка на втория Прозорец на Възможност:

Хората масово ще се съберат и ще създадат кръгове на Светлината, които ще създадат критичната маса от Светлина, за да помогнат за окончателното завършване на Решетката, която ще предизвика окончателното изчистване на всичката оставаща тъмнина и дуалност на тази планета, за да се създаде място за новия свят на Единството. Правим последните приготовления, за да излезем от водовъртежа на събитията на тази черна дупка, която бе наша реалност през последните 26000 години.

Нашето масово усилие на този ден ще бъде пусковият механизъм, който ще помогне да активираме Плана, така че той да може да бъде доведен до успешен край. Нашата активация на този ден е нашата декларация на Победата на Светлината.

Разпространете тази информация широко! Моля да я публикувате на вашите уебсайтове и блогове. Ако знаете алтернативни медии, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook за вашата местна група, която ще направи това във вашата част на света. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Критичната маса за активацията, за да се получи желаният ефект, е около 118 000 души по целия свят, които активно да я правят с фокусиране на вниманието. Ако приемем, че човешките умения за концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 000 души за критичната маса.

Но да прочетете за това е едно нещо, а реално да участвате е съвсем друго. Бих помолил колкото може повече хора да участвуват, макар че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата част на света.

Ние всички ще направим това активиране по едно и също време на 22 ноември. Точното време за различните часови зони е:

01:11 ч.
HAST (Хавай)
02:11 ч. AKST (Аляска)
03:11 ч. PST  (Лос Анджелис)
04:11 ч. MST  (Денвър)
05:11 ч. CST  (Хюстън)
06:11 ч. EST  (Ню Йорк)
09:11 ч.
BRST (Рио де Жанейро)
11:11 ч. GMT  (Лондон)
12:11 ч. CET  (Париж)
13:11 ч. САСТ (Южна Африка)

13:11 ч. EET  (България)

15:11 ч.
MSK  (Москва)
16:41 ч. IST  (Индия)
19:11 ч. CST  (Пекин)
20:11 ч.
JST  (Токио)
22:11 ч.
EDT  (Сидни)

Ако мястото ви не е в списъка, можете да намерите карта на световните часови зони тук:
http://www.timeanddate.com/time/map/

11:11 е многомерен мост между две реалности - старата реалност на дуалността и новата реалност на Единството. Ние влязохме в този портал на 11 януари 1992 г. След това в продължение на 20 години преминахме процес на активиране на Единадесет врати 11:11, всеки път укрепвайки все повече Единството на тази планета. Сега ние активираме 11-та врата 11:11 и така 11:11 става широко отворена и съзнанието на Единството става достъпно, както никога преди.

Актуализации за активацията на Единадесетата врата 11:11 можете да намерите тук:
http://2012portal.blogspot.com/

Източнк: http://2012portal.blogspot.ca/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html

Превод: yyy

По-подробно за тази активация можете да прочетете (на български) тук:
http://indigota.com/index.php?topic=6541.msg76829#msg76829

Активирането на Единадесета Порта се приближава бързо. Да го направим! Да отворим широко вратата към Единството!


В точния момент на активирането, миниатюрни призматични Звездни Порти ще се закотвят в пукнатините на Матрицата около повърхността на нашата планета на физическо и нефизическо ниво и ще останат там завинаги. Всички от пето- до седмо- измерните аспекти на Калаби-Яу(Calabi-Yau) многообразия, ще се разгърнат в перфектни сфери, в перфектни мехурчета. Това ще бъде закрепването на осмо измерение. Това ще бъде разкриването на Диаманта на Невидимото.

Да го направим!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

----------

Димитър Кирилов
Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони