Thursday, November 22, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 21.11.2012

Всичко е ваш избор

 
 Spanish        Portuguese
Michael
 Днес на вас ви остана един месец до деня, на който избрахте да придадете висше значение. И понеже направихте това, тази дата ще фокусира върху себе си енергиите на огромни промени, които съответстват на прехода от тази епоха в следващата. Вашето внимание и вашето намерение привличат към вас безкрайна енергия, светлина, любов и силата на Творението.

Съобразно това, доколко сте излезли извън пределите на времето, на тази дата вашето възприятие на света, в който живеете, ще извърши квантов скок напред.
Съобразно това, доколко се придържате към вашите стари удобни и сигурни начини на възприятие, може да ви се стори, че нищо не се променя. В това няма нищо неправилно. Всичко е ваш избор. В края на краищата, все още има милиарди от вас, които не са осъзнали, че вашият свят се промени.

А той се промени, не се съмнявайте. Независимо че човешкият род би искал промените да остават в неговото бъдеще, промените никога не спират.

Вашият свят се промени. Остава да се промени и вашето възприятие за него.
И това ще се случи.
Това ще се случи благодарение на огромното количество любов, което започна да ви залива.
Това ще се случи благодарение на работата, която свършиха с вас вашите водачи и ангели.
Но това ще се случи най-вече заради това, че вие решихте това да се случи.
Ние с любов ви молим да не се съмнявате и да не се боите, ако мислите, че за вас лично не се е случила някаква бърза трансформация. Съобразно това, че вие се придържате към вашите стари вярвания и възприятия, ще е необходимо време тези неща да се проявят за вас. С течение на времето вие ще забележите, че тези неща вече са част от вашата реалност.

Това, което вие решихте да имате като ваша реалност, вече е реалност, скъпи мои приятели. Започнете да се освобождавате от всички причини, поради които тя още не е ваша, защото тя е.
Всеки мъничък проблясък на вашите мечти ще ви позволи да се отворите много повече към пълното осъзнаване.

Скоро вие ще помагате на други да видят това, което правите, така както ние правим това сега.

Започнете вашето празнично пазаруване по-рано. Започнете сега да отхвърляте настрани всички ограничения. Вдишайте във всяка ваша клетка безкрайната любов на вашия Създател.
Спомнете си кои сте, откъде сте дошли и за какво сте тук.
Изразете вашето намерение и въображение. Позволете си да бъдете достоен, да заслужите и да бъдете в състояние да сте такъв.

Време е. Вашата работа е свършена. Сега е време да се пристъпи към работа. За да не ви плаши това, ние ви обещаваме, че тази работа скоро ще се превърне в радостна игра.

Сега ние се приближаваме още повече към вас. Вие не можете и няма да направите погрешна стъпка. Останете във вашия сърдечен център и позволете тези последни няколко седмици да преминат в благодарност и очакване.
Скоро ще продължим разговора с вас. Хубав ден!

Превод: Лусесита


Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към
http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/21/all-is-your-choice-channeled-by-ron-head/#more-2227

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони