Friday, November 23, 2012

Послание за "21-ти Декември, 2012 г."а от капитан Башир, командир на Кораба Аврора. Послание канелирано от Многоизмерния Океан.

Публикувано на 19-ти ноември 2012 г. от Лаура
 
 Уважаеми Земляни и скъпи Екипаж!

Радвам днес да ви благодаря за вашата любов и благоразположение за това, че сте част от нашия благословен екипаж. Благодарим ви за вашето съдействие в нашите мисии. Мисиите, в които участва екипажа на Аврора са свещени и разпоредени свише.


 Като член на екипажа, вие сте станали мишена повече от веднъж на последните агенти на Кликата. Трябва да сте наясно с този факт, тъй като Кликата се опитва с всички възможни средства да предотврати Възнесението на Земята и по-специално на Галактическите въплътени същества. Тактиката им разделяй и владей, се използва от тях за разпалване на войни и разделение на семейства.

Ние ви призоваваме да останете силни, тъй като сте въплътени галактически същества и се събирате заедно на блог като AuroraDreamflight (Полет-мечта Аврора), който постоянно привлича вниманието на Кликата. Това е причината, поради която поискахме от Многоизмерния океан, за да направи нейния блог личен.
Ние ви молим да спазват насоките за поверителност в бъдеще, относно коментарите на екипажа, както и на получени послания от нас. Вие познавате нашите редовни източници, на които подаваме послания и ви съветваме да продължите да следвате тези източници.

От друга страна, исках лично да поздравя екипа за извънредната работата, която е извършил по време на dreamflight (полет мечта) сесията миналата събота.
Въпреки че мнозина от вас не си спомнят това което е ставаше, аз искам да ви уверя, че нашата мисия беше пълен успех. В резултат на това, много служители на Светлината предприемат действия в опитите си да се сложат край на войната между Израел и Газа. Ние сме особено чувствителни на тази тема, тъй като този въпрос се отнася до цивилното население, а също и до децата.

Ние сме много нетърпеливи да видим успешен мир да се възцари на Гея. Енергиите на 21-ви декември 2012 ще ви позволят да повдигнете нивото на вашето съзнание. Ние очакваме, че в голяма част от този вълшебен ден, много от вас ще изживеят невероятно вдъхновяващо преживяване.
Ние виждаме колко много любов се очаква през същия този ден и предвиждаме прекрасна извисяваща атмосферата. Енергиите на деня се очаква да бъдат достатъчни, за да повишат нивото ви на съзнание.

Ние следим вашия обмен на блога, и искаме да ви кажем, че храним най-добрите надежди за човечеството и за Майката Земя за този ден. Дръжте ума си отворен за всички възможности и моля не позволявайте на страховете относно успеха на заветния ден да проникнат в ума ви.


Ние силно желаем цялата планета да остане постоянно в 5-измерното царство от 21-ви декември нататък. Вече много агенти на Кликата не са в състояние да се издържат високите нива на просветленост на Гея и са напуснали масово. Те все още, обаче, се опитват да проникнат в човешкото съзнание от 4-то измерение чрез ченълъри, а също и чрез методите на всяване на страх у Служителите на Светлината.

Ние Ви изпращаме нашата непрестанна любов. Продължаваме да следим всичките ви ежедневни взаимодействия и да държим мантията на любовта над вас.
Моля останете фокусирани върху мира и вътрешната си светлина.

Главокомандващ Башир на Кораба Аврора.

Съобщение канелирано от Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони