Thursday, November 8, 2012

Единадесета Порта 11:11 Активиране - CobraРазпространете!!!

ЕДИНАДЕСЕТА ПОРТА 11:11 АКТИВИРАНЕ

22-11-2012


Време е да отведем вибрационната честота на тази планета до следващото ниво! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно за активиране на Единадесетата Порта 11:11 в повратната точка на втория прозорец от възможности:

Масата от хора ще се съберат и ще създадат колела в колелата на вихрушките на светлината с цветовете на дъгата, което ще създаде критичната маса от Светлина, която да послужи за завършаването на "Compression Grid", което ще задейства последното изчистване на цялата останала тъмнина и двойнственост на планетата, за да създаде място за новият свят на Единство. Правим последните приготовления, за да излезем от хоризонта на събитията на черната дупка, която е нашата реалност за последните 26,000 години.

Нашите масово усилия на този ден ще бъдат спусък, който ще помогне за активиране на плана, така че да се доведе до успешен край.. Активиране на този ден е обявяването на победата на Светлината. Разпространете това! Споделете го в световен мащаб! Моля, да го публикувате на вашите уеб сайтове и блогове. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.


Критичната маса за активиране на желания ефект е около 118 000 души по целия свят, които действително го правят с фокус. Ако приемем, че човешките умения на концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 хиляди души като критична маса.


Да прочетете за нея е едно, а всъщност да вземете решение сами за себе си е напълно различно нещо. Лично аз ви насърчавам и ще съм благодарен ако повече хора участват действително, въпреки че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата часова зона.


Ние всички ще правим това активиране едновременно на 22 ноември. Точен час за различните часови зони:


1:11 am HAST (Hawaii)

2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles)
4:11 am MST (Denver)
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria)         ~     За България - 13:11 ч. на 22 ноември !!!

3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)

Ако вашето местоположение не е в списъка, можете да погледнете "Световни часови зони" тук:


http://www.timeanddate.com/time/map/11:11 е многоимерен мост между две системи на реалност, старата реалност на двойствеността и новата реалност на Единството. Влязохме през този портал на 11 януари, 1992 г.. След това ние преминахме през 20 годишен процес на активиране на единадесета порта в рамките на 11:11, всеки път, укрепвайки по-голямо присъствие на Единството на тази планета. Сега ние активираме 11 порта 11:11, в резултат на това 11:11 става широко отворена и Единното съзнание достъпно, както никога преди.


Можете да прочетете за 11:11 на уебсайта на Solara тук:


http://www.nvisible.com/


За единадесетa порта тук:


http://www.nvisible.com/1111/11/11Gate.html


Можете да видите списък на групите, участващи в това активиране на 11:11 тук:


http://onebeing.emanaku.com/


Можете да регистрирате своя собствена група тук:


http://onebeing.emanaku.com/register-1111-group/


Инструкции за организиране на вашата група:


http://onebeing.emanaku.com/organizing-an-anchor-group/


Инструкции за групови подготовки за активиране:


http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-preparations/


И инструкции за самото активиране тук:


http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/


И тук:


http://onebeing.emanaku.com/guardians/


Основна Facebook група за ттова активиране тук:


http://www.facebook.com/events/165509883585846/Българска Facebook Група/Събитие тук: 


http://www.facebook.com/events/385440054865545/Актуализации за активиране на единадесета порта 11:11 :


http://2012portal.blogspot.com/Превод:
Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/edinadeseta-porta-1111-aktivirane-cobra.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони