Saturday, November 17, 2012

Възнесение на Планетата Земя


16.11.2012, от Владимир Тертерин

Вече съм писал и говорил за Възнесението на хората, а сега дойде ред да поговорим за нашата Планета, която също се готви и стреми към Възнесение. Преди всичко, трябва да си представяме нашата планета, както и всички останали Духовни Същности, като колективна Същност. Кой се явява този колектив, който съставлява енергията на планетата? Уви, няма да добавя нищо ново. Това сме отново ние с вас. Ние толкова обичаме нашата Планета, че понякога се вселяваме не само в хората, които я населяват, но и в реки, планини, гори, поля, и, в края на краищата, в стихии. Ето защо говорим, че всичко наоколо има свой разум и всичко е разумно, защото това сме ние. че понякога се вселяваме втанали Духовни същромяна, които не са били очевидни досега.

Вие ще кажете, а какво става с Акашовите хроники, които фиксират всичките ни въплъщения на тази планета, защо те нищо не ни казват за нашите вселявания в колективната енергия на Гайа. Но тъкмо там е работата, че Акашовите хроники не фиксират подобни вселения. Така че, ако вие изведнъж имате почивка, например за сто или двеста години между въплъщенията, то не мислете, че през това време сте почивали заслужено някъде. Напълно е възможно през това време да сте били прекрасна планина или гъста гора, т.е. представлявали сте нейната Духовна Същност.

Получава се нещо интересно. Ние винаги сме смятали, че сме усъвършенствали нашите Души по пътя на еволюцията, преминавайки през въплъщения в камъни, растения, животни, а се оказва, че това не е съвсем така. Тук трябва да отбележим, че ние не се вселяваме в животни.

Вече от доста време е известно, че скоро Душата на Гайа ще напусне Планетата. Наистина, това скоро не означава година или две. Това може да отнеме не едно столетие. Освен това енергията на планетата много дълго време се удържаше с помощта на такива същности, като Духовете на природата, които наричаме феи, гноми и други подобни, а също така едри животни, като слонове, китове, делфини.

Тези същности също постепенно си отиват от планетата. Но кой все пак ще замени това и Гайа в това число? Ами ние с вас ще ги заменим, т.е. част от нас, на които е необходим такъв опит. Това не значи, че ние с цялата си Духовна Същност ще се вселим в някаква част на природата, това ще става така, както и при вселяването в човек, т.е. само с част от нашата обща Колективна Същност.

Но да се върнем към Възнесението на планетата. За да се възнесе планетата, т.е. да промени вибрационното си ниво и да се премести в Пето измерение, а по-точно да се прояви в пето измерение, за това е необходимо съответно ниво на вибрациите. Хората, и по-точно тяхната най-напреднала част, ще започнат процеса на Възнесението малко по-рано. Всъщност, този процес вече е започнал.

Постепенно броят на такива Възнесени Същности ще се увеличава. Със своите вибрации те също ще поддържат планетата и ще повишават нейното ниво и по този начин хората, възнасяйки се, ще теглят след себе си Планетата и когато това количество достигне критична маса, Планетата също ще стане Възнесена, т.е. напълно ще се прояви в Пето измерение.

Отново всичко ще става леко и плавно, без катаклизми. Планетата, на свой ред повишавайки вибрациите си, ще тегли след себе си останалата част от човечеството. Възнесеният Майстор – така наричаме човек, извършил Възнесението - има огромна енергия и сила. Тези Майстори ще остават на Земята в човешко тяло и със своя пример и своята енергия ще помагат на останалата част на човечеството да се придвижва към целта си.

Останалата част от човечеството ще живее триизмерен живот в градовете и в населените места, както и в наше време. Техните общества ще напомнят нашите днешни, но ще са по-демократични и промишлено по-развити. Все по-голямо внимание ще се отделя на екологията и на изчистването на Планетата.

Човешкото общество ще стане по-духовно и за известен преходен период ще остане на планетата. Много важен аспект се състои в това, че за Възнесението е необходима не само духовност, но и физическа готовност, т.е. здраво младо тяло, което ще даде предпоставки за култура на подмладяване и оздравяване на Планетата. Подмладяване чрез развитие на духовността и разширяване на съзнанието.

По-голямата част от нашето общество ще извършат прехода, а най-упоритите, които не желаят да напуснат любимата си триизмерност, очевидно ще бъдат преселени на друга планета, подобна на днешната Земя, и ще прекарат на нея още няколко хиляди години. Всичко това съгласно добрата воля и желанието на всеки.

Ето така аз виждам възнесението на нашата ждам възнесението на  нашя и желание шат прехода, а най-упоритите, които не желаят да напуснат любимата си триизмерност, Планета Земя.

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони